![]() |
Re: Masina mea BH 01 YCE
Quote:
in rest,frumoasa...felicitari!:D |
Am trecut si eu ieri dimineata pe la tine pe strada. Cand ne-am intalnit saptamana trecuta nu am apucat sa analizez masina si eram chiar curios sa vad cum arata vopseaua de aproape. Faina idee ai avut cu perla aia. M-ai bagat si pe mine la idei :)
|
Parerea mea e ca nu trebuia sa astupi triplele si toba aia mai bine o puneai undeva mai jos!... Si fa jantele cum erau la inceput!
|
nota 10 omule pt masina,efort,idei,tot...Norbi,la fel :) zi-mi te rog si mie unde pot vedea masina live,sunt foarte curios...Felicitari
sper ca lasi jantele asa :D ii da un aer foarte clean |
ar merge facut ceva cu porbagajul macar un eleron mic gen bmw ca da impresia ca ceva nu e terminat acolo
|
Quote:
|
Usa dreapta spate de ce nu are luciu?streasina pe dreapta in dreptul la stalp , i-ai dat cu negru peste portocaliu, urat, stalpi pe stanga inca sunt in pregatire de vopsit? cablu din portbagaj pana la capacul de la rezervor cei cu el?
Pasajul spate stanga nu e deloc rotund , este in valuri ... etc! |
horicutz...masina o poti vedea pe strada aurel lazar....langa penitenciar......
cablu de la portbagaj la rezervor ii un cablu de care pot deschide portbagaju pana ce montez deschiderea electrica....m-am gandit si eu la un eleron...dar pe viitor dupa ce ma pun umpic pe picioare cu banii...... am mai spus si o repet.....PERFECTA NU POATE SA IASA din moment ce lucrezi in fatza casei si nu ai nici o scula.....eu is foarte multumit de rezultat....... take care:-h |
Quote:
Usa dreapta spate necesita o revopsire. Stresina e asa cum zici, iar stalpii de pe partea stanga sunt "under construction". Cablu din portbagaj o sa atarne atata timp cat o sa aiba timp Sergiu sa monteze motorasele pentru deschidere. iar cat despre pasajul stand e asa cum zici.Cred ca ai vazut cum arata inainte.Dar degeaba, din palat nu poti sa faci din ... . Iar alte ETC-uri nu acceptam de la unu, care nu face altceva decat sa posteze, si sa vada doar defectele la o masina, care a fost vopsita cu vopsea romaneasca, si anume EMAUR, la care am muncit nici mai mult si nici mai putin de 4 zile. Unii mai ziceti ca ba e coaja de portocala, ba ca nush ce, dar voi nu vedeti ce cazane aveti in fata blocului. Aveti locurile de la maner in valuri, chitu crapat peste tot, dar voi aveti pretentii pentru bani de nimica... Oricum, 80% dintre forumisti... sunt niste copii la 17, 18 ani..care nu fac altceva decat sa dea sfaturi si sa judece. Io am terminat balciu aici Rog un moderator sa nu stearga postul, Stima, |
Quote:
sunt 100% deacord cu ceea ce ai zis mai sus si ai mare mare mare dreptate, sunt o gramada de "cunoscatori" in toate domeniile posibile si se mai gasesc oameni sa-ti comenteze la lucrarea ta la care ai dat 101% ca sa iasa bine |
total corect in ce a zis bog
mie sincer imi place masina ..o ador...am si eo o dacie dar YCE ...este chiar deosebita te felicit ! tu ar trebui sa fii mandru de masina ta,lucrarea ta si sa nu asculti gura lumii |
ce pot sa zic e ca o ador :Xbravo NED tine`o tot asa
|
Nu am zis-o din răutate, doar că m-am săturat de copii ăştia plictisiţi care îşi trăiesc viaţa pe forum.
Stimă, |
Păi ştii cum e chestia, ai băgat maşina aici, pe forum ca oamenii ( userii ) să-şi dea cu părerea despre ea!
Şi userii asta fac! Spun şi bune şi rele. Aşa că tu nu ai de ce să te superi de ce zicem noi userii! Majoritatea spunem ce ar trebuii să mai faci ca să fie şi mai perfectă maşina! Nu zice nimeni, nimic cu răutatea sau cu invidie!... |
felicitarile mele.chiar imi place f f mult.bafta la proiectul golf.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning