![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
vin si eu cu o lucrare
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu masina.:D
|
1 Attachment(s)
......................
|
1 Attachment(s)
si masina mea:lol:
|
1 Attachment(s)
my Scion...
|
1 Attachment(s)
... Scion By VLY ...
|
1 Attachment(s)
my cube:D.....
|
Battle || Scion XB x11
Cine nu se regăseşte în battle, să lucreze mai bine data viitoare. Am promis că lucrările făcute în scârbă, sau cele stricate din lipsă de cunoştinţe în VT, nu vor fi incluse în battle-uri şi o să mă ţin de cuvânt. |
Multumesc Gabi :| . Rorika si-a batut joc de ea si ai pus-o. A mea ce are?:???:
:| |
Chiar dacă rorika şi-a bătut joc de ea, ce-a făcut e făcut bine.
Tu ai pus un spoiler de Porsche (nu asta e problema) care cu partea dreaptă atinge asfaltu' şi are nişte selecţii... :roll: Ţi se văd nişte ţevi de intercooler şi nişte furtunaşe care, ţinând cont că sunt sub o capotă şi după un spoiler, ar fi trebuit să aibă nişte umbre. Ai anulat stâlpu' din dreapta, da' ăla de stânga a rămas la locu' lui. Vopseaua e prea saturată. Carbonu' e tabla de şah. Luminile, dacă nu ştii să le aprinzi, nu le mai face. Roata spate e blurry şi cea faţă "taie" aripa. |
asa...si a mea c are?
|
A ta are selecţii de toată jena, la spoileru' faţă, în dreapta maşinii (stânga pozei) ai dat cu smudge şi e blurry, grila seamănă cu gura unui balaur, iar de prag nu mai zic nimic. Enough ?
Ţi-au explicat câţiva oameni nişte chestii de care te doare-n bască şi până nu vei ţine cont de acele chestii, mă îndoiesc că o să intrii în vreun battle. |
E chiar asa naspa a mea?
|
Quote:
Vă rog să citiţi şi mesaju' ăsta. E posibil să se concretizeze. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning