![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
si eu as vrea Calibra :X:X am vazut cateva accesibile la pretz si in stare buna dar mai studiez piatza :D Suntem cativa care asteptam :D de acuma o sa treaca timpu cel mai greu...:sad:
|
nu luati prea mult in seama siteurile germane de vanzari, mi-a spus un prieten stabilit in germania al tatalui meu, sunt multe tzepi, daca vreti masina din germania ar fi bine sa aveti pe cineva acolo .
|
sa aveti permisu in mana..si dupa aia va ganditi la masini..treburi socoteli ;)
aa si banii pt ele...k asa de subiect d discutie..imi aduc si eu 2 ursuleti(unu pt mn si unu pt VALEX) :)) a si daca vreti masini din germania..apelati cu incredere la Marson.. e baiet de nota 20 ;) trust me .. |
Quote:
daaa urs :hug: ..si masinile din Germania sunt bune , dar trebuie cineva de'ncredere sa ti le aduca , sau sa'ti dea sfaturi in alegerea ei .. Marson o fi persoana de nota 20 , dar daca vorbesti cu omu' si doar vorba ramane ..degeaba :) succes in alegerea masinilor .. |
Quote:
|
Quote:
|
o discutie interesanta..nu facem si noi baieti?k m`am plictisit deja de forum.. care le aveti cu tuningu mai spuneti si voi ..ce a mai aparut bengos pt masini.. alea alea :)
|
...daca tot va plictisiti, cei care vreti sa va modificati tdi-urile, documentati-va aici: https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/65825-racing-tdi-efort-laudabil.html
|
salutari baieti... :D care mai e treaba pe la voi? totul e ok? Aline.. vas is das? :D
uite.. vroiam sa venim pe 2 Martie intr-o drumetie pana la voi..daca e asfaltul uscat.Avem si pe saptamana asta planuita o iesire dar nu cred ca ajungem pe la Piatra. Dar pe 2 Martie.. acolo vrem sa ajungem.. la voi.. Ne primiti? :D poate facem si noi o miscare ceva.. de la Piatra spre Bacau ... sau.. unde e mai intins drumul.. sa iesim la o plimbare lenta cu masinile.. cu cat mai multe cu atat mai bine.. O coloana in oras nu arata rau nu? :P mai ales Duminica.... Hai ca ramane sa vorbim .. ori pe forum.. ori la telefon.. Va salut.. cu respect.. slip.. proud member of Old School Motorsport ! |
Quote:
|
Johnson cu Ninja sa:):)Super tare burnout-ul.
https://www.youtube.com/watch?v=HztmsOfCzrE |
Quote:
FELICITARI Johnson!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
frumos Johson |
| All times are GMT +2. The time now is 03:53. |
- Copyright 2026 4Tuning