![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
Quote:
Pana luni il aduc. |
Quote:
|
Mai nustiu ce sa zic nu am aduse dar daca imi spui la ce bani vedem,eu sambata plec in Germania sa aduc ceva piese pt BMW apropo de Pisi va transmite pupici de acolo de sub prelata pt ca i-am scos cate ceva de la motor si nu mai pot sa o plimb :!::!:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Golf -Am terminat in sfarsit porbagaju....:lol:..Clean look;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Masina a ajuns la Rid3r*RaCe, in schibul unei hartii..
Apropo are cineva vre-o masina americana mai batrana?? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sal.Revin si eu cu un e38.Masina a fost cumparata cu 2.999E este accidentata cam din toate partile singurele motive pt care am cumparato au fost motorul de 3000cm3,6 cilindri si 240 cp a fost schimbat si are doar 34.257km si interiorul care este impecabil.
Planuri de viitor: -sa o indrept -vopsit -pus piesele lipsa(bara fata,far fata,stopuri spate) -si o suspensie nou si mai vedem.... Pt vopsit si indreptat R.Equinox :D |
Quote:
|
Quote:
Nu prea am ce face cu el,in sensu ca da e ok ca masina de oras dar m-as baga la un schimb,cu alta masina. + o diferenta sa primesc. Vreau sa imi cumpar a doua masina,defapt a mai fost in posesia mea dar sa o recumpar, Toyota Tueno ae 86... eu am luat-o prima data cu 1000,am dato cu 1200 iar acum e cu 1100 la vanzare Tot cu nr de Japonia + ca are acuma si filtru de aer K&N + finala Apexi (parca) |
1 Attachment(s)
Am demontat botul la BMW sa pot lucra mai usor la motor,am luat jumate de motor jos,luni dupa ce vin din Germania cu piesele ma apuc de montat si sper ca pe sambata vitoare sa pot sa ma dau o tura cu ea.
|
1 Attachment(s)
O mica schimbare la Motan!:D
PS-Masina de maine intra in garaj....Se pregateste o noua vopsea pentru ea:)) Edit-jurec10...Cam la ce motor te gandesti sa pui? |
Quote:
PS:arata bestial cu farurile alstea fami si mie rost de o pereche:oops: |
6 Attachment(s)
Amandoua sunt in posesia mea,dar una dintre ele trebuie sa plece (asta daca nu dau prima data qashqai-ul)
E21 sau AE86 ? Voi cu ce ati ramane? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning