![]() |
Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..
Si ideile ,sfaturile unde sunt?
|
Ok, intelegi ce vrei, nu ma mai agit.
Apropo, daca ai scrie coerent si cu toate literele poate as intelege si eu romaneste, daca tot te iei de mine. Si pt cultura ta generala, nu am treaba cu el, dar ma uimeste cu cata nonsalanta vorbesti tu despre munca unora si o critici in asa hal si tu habar nu ai ce lucreaza. Daca ar fi asa cum spui tu nu ar mai avea atatia clienti... Ai gasit tu explicatia! :)))) Eu inchei aici ce am avut de zis, cine a avut cap sa inteleaga a inteles, ca tine sunt destui ... Rog un moderator sa stearga posturile care sunt offtopic si deranjeaza. |
domnule dac get beget ardelean curat plecat peste hotare si cu multe ore de gramatica chiulite, esti foarte obositor si greu de urmarit in posturi.
in linii mari ne-am prins, esti plin de bani, implinit pe toate planurile, dar daca ti-ai pune mintea la fibra i-ai ingenunchia pe toti, dar nu te deranjezi prea tare ca e doar un hobby la tine. asa ca mai ramanem doar noi astia care facem tuning in spatele blocului pe grile de logan la care luam si pielea de pe om, si pe deasupra ne-am facut si afacere din asta. in final daca tragem linie, tu esti tare noi suntem varza... we get it. ps: pan' la urma ai gasit sau nu sfaturi pentru motoru' de dacie????!!! ? |
Quote:
ghici ciuperca ce e ... :lol::lol::lol: |
Doar topicul unuia care nu prea si-a imaginat niciodata cum ar trebuii sa arate masina lui, nu a lucrat niciodata nimic la masina lui, in cuvinte simple un nimeni in ale fibrei :lol::lol::lol:
am nimerit ghicitoarea e randu meu ... propun .. adevar sau provocare ... Quote:
Quote:
|
Quote:
@dumy: mai calmeaza-te si incearca te rog sa scrii coerent si sa folosesti limba care o folosim si noi... adica ROMANA!!! La inceput Mihai a fost ironic, nu inteleg de ce te-ai atacat, cel mai probabil te-ai regasit in articolul ala cu cele 5 motive.... |
Quote:
varianta prfesionala,cu CNC, merge si cu traforajul cu pinza fina pt metale,unsa cu ulei. vezi ca mai exista un material asemanator dar cu granulatie mult mai mica si se taie perfect cu un cutter cu lama ingusta sau cu traforajul. eu am citeva bucati,au culoarea verde-oliv. |
Quote:
|
Quote:
vezi ca poti gasi si placi de spuma, rezistenta la rasina. |
Din pacate vin persoane si din alte orase la "acest" Mihai.
Eu nu am gasit altul care sa imi strice masina mai rau ca el, asa ca l-am ales ca sa duc si eu fibra lui pi plai moldoviniesc. :omfg: |
1 Attachment(s)
sper sa nu fiu off-topic! cine imi poate spune (arata?),cum se scoate grila din fata la un opel astra f '93. Are niste cleme in armatura care nu le pot scoate nicicum,si mai are doua puicioruse care intra in spoiler. :?:
|
Quote:
|
Sper sa nu fac OffTopic, iar daca fac, imi cer scuze. Am stat azinoapte la servici si am citit multe din posarile voastre despre subiectul asta. Dar eram pe net de pe telefon, si nu am mai rezistat sa citesc tot. Am o intrebare. Vreau sa fac si Yo` niste pleoape pt. faruri. Ar fi prima mea experienta in materie de fibra de sticla, dar dupa cat am citit pe aici, am prins ideea, din cateva incercari ar trebui sa iasa ceva. Sa revin la intrebare.
Nu exista riscul ca pleoapele (produs finit) sa se topeasca, inmoaie, deformeze din cauza caldurii vara ? Probabil sunt stupid cu intrebarea asta, dar ma gandesc ca rasina aia se si topeste nu ? :| |
Nu, nu se topeste . Odata intarita asa ramane .
|
Quote:
De cate fibra ai, tip tesatura sau amalgam? Multumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning