![]() |
Re: Masina mea...
atunci e pentru un audi s2?
Daca da....:shock::shock::shock: amazing ...o sa arate extraordinar Daca nu...nu ne mai tine in suspans si spune odata ... |
1 Attachment(s)
draguteee janteleee :D si ce cadouri mai sunt pe acolo :rolleyes2
Un update si de la mine cu noul look |
Quote:
http://under7s.ro/audis23b/photo5.jpg Jantele alea le visez de cand am aflat prima data de ele. Trivia: Stiti ce model sunt? |
BBS LeMans ! :D
|
cred ca jantele alea sunt pe swift ? sau ma insel?
Edit : Sau nu , e tot in 5 :P |
chucky, sunt pentru s2 ul lui bartolomeus...la fel ca si restul bunatatilor. Aia e o investitie de macar 2000 (sau ma insel?)
|
Quote:
http://www.ebay.de/itm/BBS-LM-Alufel...item4ab326f21f |
Totul ramane un continuu mister :D
|
Nu e niciun mister.
Am pus link-urile alea sa vedeti cam cat ar costa piesele respective. Eu am prins o oportunitate buna si le-am luat mai ieftin de atat. Cam asta e tot ce pot spune. A fost ziua mea si mi-am luat cadou :) |
oricum investitia e pe putin de 2 ori masina mea ca valoare...deci felicitari.
Daca iti place sa faci cadouri de astea, in decembrie e ziua mea:) Dau si de baut ...nu-i problema Inca odata felicitari, si asteptam sa vedem pana la urma rezultatul final... (desi la cum te stiu eu pe tine niciodata nu o sa termini cu masina, intotdeauna o sa fie cate ceva de facut la ea) |
Tot imi iau eu Super RS-uri sa te fac. LM is vechi deja, o sa vezi tu la worthersee.:rolleyes2
|
Ce cap au unii. Si S2-urile sunt vechi, dar tot sunt frumoase... LM-urile cat de vechi ar fi, tot o sa fie extraordinare.
|
puneti 2,3 poze sa vedem si noi cum arata montate... nu va zgarciti:)
|
Quote:
De unde a plecat masina si unde a ajuns ........ Superb |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning