![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
bine zis ;)
dupa postul asta ar trebui sa inchideti topicul :)) |
Sau poate altii au si alte pareri...
Moderatoare vrei sa fii... este? |
topicul asta trebuia inchis dupa primul raspuns "DA"...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
asa, ca idee, aici ar trebui sa-si exprime in continuare fiecare opinia, sau putem deja trasa niste concluzii? care vad ca se contureaza destul de bine...
asa, de fun, un prieten o sa fie in curand fericitul proprietar al unui e23 732i din 78, o masina care este aproape de starea in care a iesit pe sosele, sunt curios ce o sa agate/agatam,de fapt sunt curios sa vad privirile domnisoarelor seara, la semafor, nu ca m-ar interesa, si spun asta la modul cel mai serios ( :)) nu sunt nici pe invers si nici nu-s luat, pur si simplu nu sunt usor de impresionat),dar acest topic ma aprinde un pic... probabil o sa-mi fac niste afise, pe care sa le scot in geam...MATERIALISTA, PASIONATA, BRAVO...etc, gasesc eu ranguri ( dc aveti sugetii bagati) |
Quote:
În speţă ma refer negeneralizănd , pentru că nu este cazul , dar nu trăim chiar aşa in detrimentrul femeilor fff materialiste.(depinde pe unde frecventezi, ce cauţi şi ce găseşti ) Depinde ce vrei lângă tine , o persoană care doar să arate bine(şi atât) sau vrei să mai lege şi o converaţie bazată cel puţin pe un minim de cultură. |
Quote:
nu uita rangul : DROOLING =))) Quote:
|
eu cred ca depinde de conditia sociala a fiecaruia.....visele cu cenusareasa nu prea sunt realizabile...deci depinde si de statutu fetei. daca fata a mers toata viata pe jos ...nu conteaza ce masina ai, masina sa fie. si mi se pare normal sa vrei ceva mai bun decat ai tu. intotdeauna iti doresti mai mult, mai bun. conteaza si cum mergi pe strada :) conteaza cum te imbraci si cum stii s-o faci....:) rimeaza. dar totu` e relativ
|
Quote:
Nu e 760li dar nu e nici dacie (şi poate să fie şi logan ) parerea mea e că e23 este net peste logan :lol: |
E23 o fi peste Logan, iar cunoscatoarele ar aprecia masina... DAR, niste paiate din Bucuresti nu vor aprecia masina si o vor denumi simplu: HARB!
|
Quote:
Asta nu inseamna ca o femeie obisnuita , pusa sa aleaga intre cele 2 categorii, o sa aleaga performanta. "-de ce sa rada prietenele de mine, ca prietenul meu conduce o vechitura?"... sunt mai mandre langa unu care a mancat iaurt cu paine ca sa-si plateasca ratele la logan(cum zicea un batran). A nu se intelege ca am ceva cu loganistii :lol: |
Quote:
|
Stii ca, in general, gandim la fel. :)
|
Conetaza foarte mult...si masina si ceea c faci cu ea... de exemplu am fost respins de o fata pe motiv ca (precizez ca am un Logan 1,4 si un astra 1,7DTI) : Nu imi placi pentru ca masinile tale sunt prea slabe si nu este "racer" :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning