![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
|
Bun venit tuturor, cat despre Trabi....ce sa zic INEDIT!!!Super frumos....Baga un filmulet ceva sa aud cum ii suna motorul.....nu am mai auzit asa ceva de cand eram copil....
|
O sa filmez si vin cu un filmulet,pana atunci am aici cateva cu interioru si sunetu:)https://www.youtube.com/watch?v=DG2nSb_1fe4
|
Bun venit noilor membrii!!PS tare de tot trabantelul
|
Quote:
Bun venit pe forum celor noi si va asteptam la intalniri! P.S: cum se numeste coloana sonora a clipului de prezentare a Trabi-ului? |
Multumesc baieti dar inca e foarte mult de lucru la el si criza asta ma incetineste dar o scoatem noi la capat
Respect!!! |
Quote:
Am uitat sa ma prezint; ma numesc Adrian sunt din Simeria si conduc un Seat Cordoba Vario 2001 1.9 Tdi (ALH). Poze nu am momentan dar promit sa revin cu poze. |
welcome guys!!!buna venit la toti cei noi,si sa ne vedem cu bine cat mai curand la o intrunire...sa vina o data caldura .......:D
|
Bun venit celor noi!!;)
|
Welcome new users ;)
|
5 Attachment(s)
Buna baieti !!!
Ma numesc Ovidiu, locuiesc in Deva si sunt posesorul unui Golan Prestige 1,6 16 V....e bine prezentarea ??? ...:pistoles: Golanul are urmatoarele modificari: Remapare, schimbat leduri- bord interior, suspensii sport (in foto nu erau puse),jante pe 17 Wolfrace Triad, colante, folii profesionale geamuri, cotiera, faruri tuning angel ayes, xenoane, stopuri tuning, folii peste ele, etc ...:peace: Mai urmeaza si altele...dar banii vorbesc :lol: p.s.Blonda e amanta....mea :lol: |
Salut Ovidiu si bine ai venit printre noi... si asteptam sa vedem ce schimbari vei mai aduce golanului tau ;)
P.S - o salutam si noi pe amanta ta :) |
Multumesc fain !!!
Am observat ca, cunosc foarte multa lume pe aici...ok :lol: |
inca un golan la collectia 4tuning hd-deva :D Welcome
|
Ma intrebam cand iti faci aparitia, ca te-am tot vazut prin oras. Acum esti pe roti de iarna, asa-i? Imi place ca e frumos lasat si jantele se potrivesc. Nu-mi place capota :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:27. |
- Copyright 2026 4Tuning