![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Vorbeste cu KYS-ul,ca el a imbracat zona aia de pe usa si vezi ce a facut.
|
4 Attachment(s)
@dan: Stiu de KYS o sa il intreb. Mersi
Am mai vopsit consola,manerele pe fata si pe spate, manerul de la torpedou. Momentan atat in rest pozele :-) |
salut
am si eu un logan si tot asa vroiam sa vopsesc consola aia din mijloc si alea de la aer ... vreau sa le fac albe dar imi este sa nu se decojeasca sa se ia sprayul dp ele ... u ai avut probleme ? app si de masina talent zuzulica :)) |
Quote:
|
Quote:
Salut...daca le vopsesti cum trebuie nu au de ce sa se decojeasca. Trebuie dat inainte cu o solutie...Plastofix se numeste si dupaia cu vopsea Mersi |
curios ca am vazut in alte poze ca il avea imbracat in carbon si akm e albastru si de asta ...
aaa ms frumos am inteles :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ZUZ-ule daca tot ai inceput cu albastru de ce nu faci si jantele aceeasi culare sa se asorteze cu interiorul ?
|
PDV-ule mai am pana la jante...nici macar nu stiu daca raman astea asa ca nu ma grabesc cu vopsitul. Mai intai sa vopsesc masina dupaia vad ce fac cu jantele
|
Quote:
Bafta |
Mor dupa lupele acelea la masina,pacat ca e greu la astra h meu sa pun asa ceva,
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Ii dam sa manance lu' ZUZ :) - Ulei Elf Competition ST 10w-40 - Filtru aer FILTRON - Filtru ulei original |
Chiar interesant faptul ca ai schimbat uleiul si filtrele....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning