![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
Parerea mea k a iesit aiurea .... vba lu shm`u , am fost dintre seniori vreo 6 masini , dar nu stiu cati vor mai veni de acum , tocmai datorita multumii , si incidentelor
|
Quote:
|
Ce sa zic ... a fost frumos in seara aia ... una din cele mai frumoase curse din ultimul timp in Constanta ... multe masini cu puteri relativ apropiate (intre 180 si 250 cp) .... si a tinut destul de mult ... si ne-a lasat si garda in pace ... chiar a fost frumos
PS: Toate astea s-au intamplat ceva mai tarziu in noapte si in cu totul alta parte ... dupa ce copiii au plecat la culcare ... :twisted: |
Quote:
|
asa este frumos , fara batai de cap si de alte impresi ...
|
toata lumea sare de c*u in sus ca vine lumea si se uita.eu pana sa am masina asta (nubira 2 break) ma dadeam mereu in port si mi-am distrus 2 masini in stilu` asta.cam ce ati vrea sa fac eu cu "camionu`" asta inafara de a sta sa ma uit?
|
sa faci Burn :))
|
gagule ceai ma esti nebun cu un break nai cum sa dai burn.. nu-ti permite aerodinamica mashinii... :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
lu sonikel nu ii perminte aerodinamica sa plece de pe loc la tine apv vad ca iti perminte :P
|
Quote:
|
Quote:
dovada contrarie la spusele lui sonykel..+ o reclama mascata la dacia.:-P apropo... nu prea tinea frana de mana.. |
Stiu ca nu tinea atunci era perioada de inceput si inca nu apucasem sa o reglez.
|
Las ma ca eu sunt ca pasare Phoneix shi imi revin eu... va arat eu cum sta treaba cu daciile shi mai ales cu daciile break...:lol: 8) :lol:
un mic burn https://www.youtube.com/watch?v=KZHcxxF_Gz4 |
SOnikele iar te mananca-n palma dreapta ? :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning