![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
parerea mea este ca la plafon te-ai dus putin cu gandu la Mini, atat dupa forma cat si coloristic ;) te deranjeaza daca "fur poza" ? :) |
eu zic vineri seara sa facem polul la "zmart"....poate mai e careva care nu a postat...si eu am mai facut ceva si trebuie sa il scanez
|
1 Attachment(s)
asta e ...stiu ce o sa aud:Dca am probleme f mari cu perspectiva...la pavaj:lol:
|
te referi la a6'le ce lam desenat eu?...
|
da :d scuze ca nu am specificat si 'scuzati pt off topic.
|
1 Attachment(s)
nu imi place ce a iesit...da e facut in 20 de minute... si din pacate chiar nu mai am timp de desen o vreme :cry::cry: ....
scuzati liniile tremurate rau...si restu desenului :lol::lol: |
1 Attachment(s)
am un ghinion imens...baiatul caruia i-am dat desenul sa il scaneze...a indoi foaia ..si a iesit urat:(
|
Quote:
Poti sa faci ce vrei cu poza dar mi'ar place sa stiu unde ajunge :oops: MBA :arrow: In afara de linii tremurate e foarte, foarte tare! :love: |
Eu daca mi-ar indoi cineva vreun desen as face urat...cred...
btw, am temrinat si eu A6-le, am facut in graba hasura si jantele acum...poze fac doar maine (lumina zilei :D) si tot maine postez :) |
am facut urat:))aseara...m-am certat cu el...dar dupa i-am explicat cum sta treaba cu desenele
|
1 Attachment(s)
Stiu ca am gresit rotile, (le-am facut azi la scoala), la fel si "aerisirea" din fata, care pe langa ca-i exagerata e si gresita, si ca am si o mica greseala la grila fata. Asta e, next time it`ll be better, i promise :):D
L.E: sorry blu sper sa nu te superi ca e culoare cam apropiata. Vroiam sa-l fac rosu inchis sub indrumarea cuiva :rolleyes2 si am luat un maro in mana care era mai mult visiniu-rozaliul asta. Scuze inca odata :???: |
Quote:
daca m'ati intrebat amandoi ce culoare imi place :lol::lol: ....astept pollu :D |
1 Attachment(s)
|
Mai e cineva cu smartul?...sa il puna pana diseara ...
apropo...ce sa intamplat cu pheerya?...vad ca nu a mai postat de foarte mult timp:cry: |
Daca nu mai pune nimeni pentru a6..propun sa se faca poll-ul.
ps : Se ocupa evo..mersi:D. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning