![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
tapule respect frate putini au avut curaj sa zica adevarul ;)
|
Quote:
|
darama un rahsat...frate ori te-ai drogat ori ai baut...sincer te intreb !!!
|
Quote:
|
hyena....ai cam gafat`o..sincer iti zic..te las sa te mai gandesti putin;) si apoi imi zici candva unde ai gresit;)...nu de alta dar eu nu am nimic cu TAU...dar frate....daca nici sgm nu a bagat bani si pasiune in ce a facut(nu numai de el este vb. de toti cei care au si lucreaza la o asemenea masina)atunci......
|
Quote:
poze pe curand... a si mi-am completat colectia de cupe cu inca 2... locul 1 la espl cu 140,2db si nu stiu exact cate puncte si locul 3 la sq rookie 2000.... |
Quote:
daca pun cate 1 leu(ron) pt fiecare intrebare " cat ai bagat in ea" imi mai cumparam inca o dacie si o faceam la fel.....sunt satul pana peste cap de intrebarea asta.... raspunsul? va spun eu 45 litri mai mult nu intra, da pe dinafara..... asa ca va rog eu nu va mai certati..... ok? |
ce leduri s-au folosit pentru stopuri....banuiesc ca nu sunt leduri normale ...intreb pentru ca vreau si eu sa imi fac semnalizarile pe fata...am incercat cu leduri normale da nu se vad asa bine...ms mult
|
am vazut si eu masina live week-end-ul asta arata foarte bine...si la fel suna muzica :lol: felicitari pt. premii
|
ledurile de pe stopuri sunt superflux, exact ca cele care se folosesc pe masinile adevarate. Inca mai am ceva de lucru la TAU, ma bucur ca va plac stopurile... intr-adevar, a fost munca de chinez batrin, dar ma bucur enorm ca va plac.
Felicitari pt cupe |
in sfarsit domnu tau felicitari sunt super si felicitari celuri care le-a facut ,poate are vreo imaginatie pt un symbol :D
|
Quote:
super tari stopurile 8) |
un sincer "bine asa!!!" de la fratele collins ratacit prin strainatazuri ...;)
imi plac stopurile foarte mult...felicitari dsign ! |
nu e chiar asa de usor pt symbol... de aia ma chinui sa fac ceva pt ligheanul meu, si nu-mi prea iese...
|
cat de belea arata pe strada...
si ii sta si mai bine cu numerele unde sunt acum... sa vedem si niste poze cu semnalizarile spate :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning