Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Magos 07-09-07 00:14

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Scurt si la obiect...10x

bodyspeed 07-09-07 08:57

prea scurt , si prea la obiect, :D
well e usor de scris , mai greu e de facut ...;)
si dap sunt de acord cu tine .. in cazul cand persoana a facut gafe sau s-a schimbat radical , dar daca nu ? ;)

trupsisuflet 07-09-07 10:16

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1086127)
cum sa uiti persoana p kre ai iubit-o?
well..o reteta simpla...daca ai ajuns k sa fii nevoita sa uiti...persoana respectiva in mod cert a facut mai multe gafe urite..sau poate kiar s-a skimbat d tot..in consecinta nu mai e persoana p kre ai iubit-o!!!pur si simplu tre sa iti bagi in cap k persoana aia draga,kre te-a facut sa tremuri nu mai exista!ptr k aia kiar k nu mai e..doar o klona kre arata la fel..si in rest nu are nimic comun cu persoana iubita ;)

TOUCHE!!!!..e grozav dupa "n" ani de relatie sa constati ca ai stat langa un/o strain/a..e absolut sublima senzatia :)))))

Magos 07-09-07 10:36

sublima la modul superlativ! :|

trupsisuflet 07-09-07 10:41

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 889854)
De la mine se vede numai partea goala a paharului.Ai avantajul ca nu se varsa :P

=))))))))) buna observatia...mai stii si altele de gen?

Bea69 07-09-07 10:58

cind iti vine sa iti pierzi mintile...tre sa iti gasesti o explicatie,o alinare..sa nu o iei razna d tot...
prima oara,da..e greu d facut...apoi...din pacate experienta se arata...;)

trupsisuflet 07-09-07 11:06

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1051226)
desi prietena mea se mai supara cateodata ca cica ma dau la fete sau ma uit dupa fete.. eu incerc sa imi asigur o scapare! in cazul in care s-ar termina rel cu pr mea sa nu stau ca prostu sa sufar .. sa am alta fata de backup!

ce nu suport eu mentalitatea asta ..de-aia cred ca la mine tine o relatie o intalnire maxim doua..ptr ca sunteti pe interes si eu refuz sa intru in jocul vostru

trupsisuflet 07-09-07 11:12

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1086694)
cind iti vine sa iti pierzi mintile...tre sa iti gasesti o explicatie,o alinare..sa nu o iei razna d tot...
prima oara,da..e greu d facut...apoi...din pacate experienta se arata...;)

din pacate?!!...nu draga mea Bea ...din contra ..DIN FERICIRE..ne frigem o data ..a doua oara avem un radar numai de noi stiut ..ii simtim pe cei nesinceri ..si actionam in consecinta :p

Bea69 07-09-07 11:15

stii dc din pacate?
ia adu-ti aminte,cum era,cind ai fost indragostita prima oara?cind nu ai avut 70 d temeri...paranoia la cote maxime...si te-ai putut bucura d fiecare secunda din plin...cum era??????
si ia zi acum...nu e din pacate???

trupsisuflet 07-09-07 11:23

:(((DA , Bea...ai mare dreptate ..inainte nu-mi puneam intrebari , nu analizam , pur si simplu iubeam cu toata fiinta mea la toate nivelurile si pe toate planurile...tot ce inseamna a darui si primi dragoste..acuma in schimb sunt suspicioasa caut mereu si al doilea..de ce nu si al treilea inteles al unor vorbe rostite de un eventual " el"..stau sa analizez ce se ascunde in spatele unui zambet aparent autentic...au si o vorba baietii astia..."life`s a bitch..fuck it!"...
Eu una simt ca ma ia cu ameteala uneori de prea multa analiza...ma linistesc o zi doua si apoi o iau de la capat cu intrebarile ..nu stiu daca imi voi regasi vreodata linistea..si a trecut atata timp..as fi zis ca ar fi trebuit sa fiu cat de cat mai ....nuj...e ceata...

Mustang 07-09-07 11:27

Daca am sta cu totii sa analizam toate gesturile si cuvintele posibililor parteneri, nu ne-am mai gasi niciodata o persoana pe care sa o indragim, pentru ca apar si indoielile odata cu acele cuvinte.
Automat el va gandi despre ea daca zice ceva legat de bani, ca e materialista.
Ea va gandi despre el daca ii zice ceva despre corp, ca ar vrea sa o fwta si doar atat.

Experimentati, nu mai analizati si va imaginati ce poate fi mai rau.

Bea69 07-09-07 11:35

gabi..asta nu merge voluntar!!!
pur si simplu "te strici"....si mai bine esti tu rea,decit sa fie ink un barbat rau cu tine...evident in asa fel nu mai ai parte d multa fericire..dar nici d durere..
uite,kiar acum am observat o kestie ciudata....am multe prietene in jur d 30,casatorite,copii mici...cu tzepe mari incasate...unele reusesc sa divorteze...altele mai trag ...dar fiecare gindeste la fel...daca o data scapa,in veci nu se mai baga intr-o relatie d durata...si crede-ma k e asa!

trupsisuflet 07-09-07 11:35

Mustang , eu nu sunt adepta acestor "experimentari" ..eu nu-mi doresc sa ma culc cu unul si cu altul dupa eu stiu..o luna..sau dupa 2 sapt cum "se poarta" acuma..Eu imi doresc o relatie serioasa , imi doresc un copil peste 2-3 ani ..vreau O FAMILIE..dar cum pot avea aceste lucruri cand totul in ziua de astazi se reduce la niste *******?? Zi-mi tu...eu am deja 23 ani ...si sincer niciodata nu am fost una care "slepp around'..am avut o relatie superba dar din pacate m-am trezit dupa 5 ani cu un strain langa mine..si acuma cand privesc in urma la aproape 3 ani dupa ce am pus punct acelei relatii ca si eu sunt o straina ..m-am schimbat total..n-a mai ramas nik din ceea ce am fost odata ..pustoaicei care radea mereu acuma i-a luat locul o femie cu un suras amar..si-mi pare rau ..dar asta e...imi canalizez furia in scopuri pozitive ptr viata mea..dar acele scopuri nu au nici o legatura cu sexul masculin

Mustang 07-09-07 11:55

trupsisuflet: Prin experimentat nu m-am referit la sex in stanga si in dreapta.
Ma refeream strict la intalniri cu acea persoana, vezi cum se comporta, nu incerca sa il cataloghezi dupa un gest sau o privire sau mai rau o propozitie.

Poate e un om mai direct si spune ce ii place.
Asta nu inseamna ca daca ii place un lucru trebuie sa il si fwta.
Poate el vrea sa te complimenteze.

Eu pana acum am trecut numai prin experiente de rahat.
Si caut o relatie mai serioasa ... Dupa 2 ani in care m-am comportat nespus de urat cu unele gagici ... just 4 fun daca intelegi, si am trecut prin anul resemnarii, stand 100% singurel ... Ca dupa aia sa apara alta problema ... cum ar fi o femeie logodita ... si sa ma dea iar peste cap ...

Acum stau sa analizez orice tipa care pare interesata de mine ?
NU. Incerc sa savurez momentul.

aleks 07-09-07 15:24

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet (Post 1086773)
Mustang , eu nu sunt adepta acestor "experimentari" ..eu nu-mi doresc sa ma culc cu unul si cu altul dupa eu stiu..o luna..sau dupa 2 sapt cum "se poarta" acuma..Eu imi doresc o relatie serioasa , imi doresc un copil peste 2-3 ani ..vreau O FAMILIE..dar cum pot avea aceste lucruri cand totul in ziua de astazi se reduce la niste *******?? Zi-mi tu...eu am deja 23 ani ...si sincer niciodata nu am fost una care "slepp around'..am avut o relatie superba dar din pacate m-am trezit dupa 5 ani cu un strain langa mine..si acuma cand privesc in urma la aproape 3 ani dupa ce am pus punct acelei relatii ca si eu sunt o straina ..m-am schimbat total..n-a mai ramas nik din ceea ce am fost odata ..pustoaicei care radea mereu acuma i-a luat locul o femie cu un suras amar..si-mi pare rau ..dar asta e...imi canalizez furia in scopuri pozitive ptr viata mea..dar acele scopuri nu au nici o legatura cu sexul masculin

ai 23 nu 63...
mama e trecuta printr-un divort si nu vorbeste asa cum o faci tu
exagerezi in a-ti plange soarta si a injura pe baietii astia nesimtiti, care fac fetele sa sufere...

All times are GMT +2. The time now is 17:31.

- Copyright 2026 4Tuning