![]() |
Re: Accidente in Bacău
si unde ai vazut masina ?
|
era acolo intre vagaoane, nu prea am dat multa importanta atunci, abia luni am vazut si in ziar si mi-a spus un amic care il stia pe sofer.....
|
Masina in flacari in centrul Bacaului .. http://www.1tvbacau.ro/video/Masina-...ENT--v412.html
|
Nu stiu de ce dar antivirusul meu mi-a detectat un virus la linkul asta
|
5 Attachment(s)
Cateva poze cu accidentul de sambata trecuta 9 mai in jurul orei 3 dimineata la intersectia Banca Nationala cu G.Bacovia.
|
Quote:
|
Cred pe langa Universitate,pe langa magazinul ala de piese auto .... CRED
|
La intersectia cu Banca Nationala...
|
:!: Accident astazi 15.04.2009 ora 10.10 pe strada George Bacovia cu Ion Luca(langa depozit medicamente).
:arrow:Masini implicate : Dacia 1310 break , numar de Neamt, Fiat Doblo de la o firma de securitate (cu numar de Timis). :idea:Ambele masini distruse 90% in partea frontala , Dacia lovita si pe lateral . Fiatul a intrat pe trotuar si a lovit bordura de beton a gardului, darmand putin din gard. :arrow:Nu au fost raniti. Nu am putut sa fac poze , in caz ca a trecut cineva pe acolo si are poze , poate da un reply |
accidentul ala aleks este cum urci pe bancii si dai pe strada aia cu sens unic g. bacovia. si faci stanga spre statuiea lu Fane cel Mare
|
Mulţumesc frumos Marius :)
|
chiar azi am trecut pe acolo si am remarcat ca inca se mai vede pata de la ulei
|
are cineva amanunte de un accident care s-a produs asta seara in fata hotelului moldova? mi-a povestit maica-mea ca cica au inceput sa se alerge pe-acolo :???:
|
cred si eu. era ztv-ul. fordul.
|
4 Attachment(s)
Un accident foarte "comic" si stupid.... petrecut chiar in fata la mine la firma.
Un nene cu un Tuareg care avea masina parcata pe trotuarul de langa casa de cultura a uitat sa traga frana de mana ... si dupa un timp i-a plecat masina singura la vale :lol:. Tuaregul a intrat/tamponat usor intr-o Bora parcata in fata firmei mele. Circulatia a fost blocata pe straduta cam 5 minute , totusi masinile au avut loc sa treaca urcand pe trotuar ca sa ocoleasca tuaregul care era postat pe toata straduta ... Tuaregul nu avea nici macar o zgarietura , pe cand Bora avea aripa stanga fata julita! PS: Intr-o poza se vede cat de tare ii pasa politiei romane... care trece , se uita si se duce ....:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning