![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Ahhh iar imi alin sufletul cand vad masina asta.
|
Quote:
Refacere program....maine prezent la Tulcea...pacat ca doar maine!:cry: |
Bafta la tulcea, frumos bmw iti apreciez munca depusa.
|
cred ca toti am uita de suparari si griji in masina ta...e prea....prea
multa bafta la Tulcea...abia astept sa vad TORPILA :twisted: |
pacat de problema cu grupul, asta am inteles ca e, dar asa e cand ai prea multa putere :twisted:
|
1 Attachment(s)
E30 M3 Turbo
Best Time:11,76 sec/402m O sa revin cu un set mai mare de poze. |
cum a fost la tulcea?
|
azi nu s-a dat boby...a rupt cardanu'... oricum daca mergea masina sigur se distra cu baietii :twisted:
|
Quote:
Am fortzat o plecare mai tare si s-a rupt cardanul din rulmentul intermediar.... probabil ca era deja slabit. Am incercat sa remediez problema cu un cardan de la Dani Laf ( ms Andrei Boh pt transport) dar era un pic mai lung! Sunt profund dezamagit deoarece a fost o organizare super...si nu am reushit sa profit de ea. Sunt convins ca o sa mai am ocazia data viitoare! Va salut! |
Quote:
duminica pista a fost cu totul alta decat sambata (mult mai aderenta) sunt convins ca ai fi putut in jur de 11.00; poate mai bine. chiar daca nu sunt bmw-ist convins (fortza ford ;) ) iubesc masinile de generatie veche duse la extrem Mult succes!!!!! |
pe distanta mai mare de 402m dadeai porsche'ul?? avea doar plecarea buna sau si mai departe tragea bine??
|
Quote:
Respect pt voi si pentru ce construitzi acolo! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
In curand!!!!!! O poza editata...by Florinel VL!;) A uitat de capota care va fi din carbon dar nu conteaza....in mare imi place!
|
Pe langa faptu ca fuge de mananca asfaltu , ii mai faci si kit de M de-o sa arate ca nebuna :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning