Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

DONU' 17-10-10 11:54

Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti

Quote:

Originally Posted by ALEX_BZN (Post 3733556)
Felicitari Mihaitza..imi pare rau pentru Donu ca am auzit ca din cauza vremii umede nu s-a mai inscris...oricum macar stii ca masina e gata si nu mai ai probleme cu ea. Decat sa scoti borduri Donule mai bine ca ai stat la locul tau. Felicitari Baieti.

De unde dracu atatea borduri pe aeroport?
Si am stat la locul meu ca oricum locul meu era la microfon acolo! :twisted:
Plec bine cu gumele astea (distruse) pe uscat, pe ploaie nu am nicio sansa.
I si II merg 15 m si aia de-a latu, apoi cu a III progresiv pana aproape de 400 m si sincer, venisem pentru timpi, pentru cronometrare! N-a fost sa fie! La anul! Daca nu vand masina cumva pana atunci!
Pur si simplu nu merita efortul sa ma dau prin balti. Eu n-am submarin. Bobobobobo! :lol:

dragos2900 17-10-10 18:59

1 Attachment(s)
ai terminat rodaju la corsa donule ? :lol:

DiavoLLo 17-10-10 20:39

nu cred....ca azi era tot cu ufo`ul ala verde pe la caraiman la semafor....si avea si copilot :D

mihaistan 19-10-10 08:37

ati uitat sa precizati ca printre noi a mai aterizat o turbata , este vorba de calibra let , a lui andu :twisted: proiect de drag :twisted:

DONU' 19-10-10 12:02

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3739282)
ati uitat sa precizati ca printre noi a mai aterizat o turbata , este vorba de calibra let , a lui andu :twisted: proiect de drag :twisted:

N-am uitat mah. E in lista neagra aici la mine! :twisted:

Andu_focus 19-10-10 17:28

dc ma pe lista neagra... ce am facut :P

julaikos 19-10-10 17:39

n-ai masina rosie :lol:

Andu_focus 24-10-10 00:07

fratilor am pus axa de admisie si tampoanilii akm e ceva mai grava turbata,insa e prob de aderentza treb sa prind miscarea k sa fie o plecare reusita :D

T@zMania 24-10-10 00:33

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 3751620)
fratilor am pus axa de admisie si tampoanilii akm e ceva mai grava turbata,insa e prob de aderentza treb sa prind miscarea k sa fie o plecare reusita :D

felicitari....asteptam cu nerabdare evolutia de la ploiesti ;)

julaikos 24-10-10 18:26

m-am jucat cu cazanu pe la campulung si am o mare problema,tot nu se alimenteaza cum trebuie :evil::evil::evil::evil::evil: sa vad de unde imprumut un regulator de presiune care sa se potriveasca sa vad daca e el de vina sau nu...

mihaistan 24-10-10 19:07

vb pe pm ;)

VooN 25-10-10 07:55

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 3751620)

Cat de grava ;) ?? Dc nu poti dp loc merge si din mers :lol:

Andu_focus 26-10-10 14:42

nenea Donu' cand imi dai si mie un abtipild dala smecher ,k sa para si masina mai serioasa zic, zau... :D

DONU' 26-10-10 15:09

Quote:

Originally Posted by Andu_focus (Post 3758599)
nenea Donu' cand imi dai si mie un abtipild dala smecher ,k sa para si masina mai serioasa zic, zau... :D

O sa comand maine parasolar pentru tine.
LET-ul Fortza!

julaikos 26-10-10 16:05

mai pe seara alimentez sa vad daca am reusit sa dau pe brazda carbulatorul...in functie de asta ma dau sau nu duminica...nici fisa de inscriere n-am trimis sa nu ma fac dracu de ras... :oops:

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning