![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
Quote:
|
e bine k ai trecut si pe japoneze, pana la urma sunt masinile cu posibilitati nelimitate de tuning, la un type r numai cu un V Tec Controler ridici puterea foarte mult, + k pana la urma japonezii sunt paritntii tuningului.Bafta si cu proiectul japonez :)
|
3 Attachment(s)
niste poze cu japaneza in operatzie...:)
|
Quote:
S-a aveti drum bun...numai bine ;););) |
Quote:
|
felicitari pentru ce ai facut la baia mare ,dar tu poti si mai mult suces pe vitor
|
10 Attachment(s)
baia mare locul 3 cu timp de 12.9. locul 2 txa cu 12.8 si locul 1 wpp cu 12.7. e30 RULLLZ. Cei 3 ursi a avut primi 3 timpi si in general dintre toate categorii.dupa ursuleti 2 buc m3 e46,135 biturbo,porsche targa x4,nissan 300 zx evouri vreo 3 subaru....astemptam cj unde deja o sa am setarea de 100 cu presiunea optimala la nitro.vedem ce iese.
|
Bravo Domy. A fost super showul
|
4 Attachment(s)
Quote:
.......... |
Asteptam si o cursa cu dgh`u :) dupa ce iese din rodaj :P
|
Quote:
|
Quote:
|
bravo domy eu zic ca ai mers bine :Ddar se pote si mai bine mai setezi nitroul si va merge mai bine :lol:eu am avut nunta mam distrat am baut cit am dus :lol:ne vedem la cluj bafta:peace:
|
Felicitari multe Domy!!!!! Si de asemenea si lui civic_ex!!!! Ati facut o figura frumoasa la Baia Mare.
|
domy ... o singura intrebare am... cum ai reusit sa ajungi in baia-mare avand in vedere ca drumul pana acolo e super=)) cu cat ai mers?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning