![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Quote:
dar asta e, voi participa cu DRAG....:D |
Bai frate o sa fac tot posibilul sa aduc si ursul gri in trupa de soc:D...doar n-o sa te las singur sa faci fata la atatia dusmani cu doi-opturi ;)si japoneze d-alea nasoale:-)
|
2 Attachment(s)
ceva de la slatina...numai de poze nu am stat:lol:
|
Quote:
Bafta jakaaa si drum bun ne vedem acolo fratili meu ... si discutam mai multe, sa castigi grupa ta da ??? ca si eu o sa fac la fel la a mea.... Vb acolo te pupa fratele tau , mai e putin !! |
gata cu legalele pe anul asta pt taxiu.....am stors din cei 12 volti tot ce am putut la tulcea......cel mai bun timp din toate legalele...14.83....in conditiile in care singura imbunatatire facuta la masina de cand o am au fost 2 slickuri...
la tulcea am si usurat masina....am dat canapelele spate jos:)....dar m-am dat cu plinul facut:lol::lol:...pt ca am adus masina pe platforma, pt a schimba locul pe platforma cu MOM-ul albastru... temperatura afara buna....coafura......pardon , cardanul nu a rezistat....:sad: deci...le multumesc cutiei, grupului, celor 12volti...:) care au indurat destule de cand am intrat in posesia masinii..... sper ca la anul sa mai scadem din secundele alea..... |
poate turbezi si tu pina la anu jakale :lol:
|
1 Attachment(s)
dictalo vereeeeee....jakaleeee...peste cne crezi ca am dat azi in magazin la vodafone?:lol::lol:.....peste cioara aia de la piscina....:lol::lol:.....am ars-o in paparatzzi sa-l vada si marrrrean pa persoana fizica care este:lol::lol:
|
Quote:
mama....catamai barnau are, rechin direct:)))))) inseamna ca e de la tine de acolo...:):)) se indragosteste marean...se muta la voi acolo.....:lol::lol: @ sein.....pe motorul asta nu...pt ca tot nu ma avantajeaza la grupa...urc alaturi de 2,5 24 v T si e egal cu 0.... |
ce negru ii lol
|
ma oftic ca nu i-am prins urechile...acolo era smecheria totala...plm...ma mir cum de a iesit in poza vere....ma gandeam ca iese doar o pata neagra:lol::lol:
|
ai avut telefon destept:lol::lol:.
|
Quote:
=))))))))))))))BA BAIATULE :))))) :suspiciou :suspiciou :suspiciou |
Frumos la Tulcea. Bravo, sincer, ai fost cel mai tare de pe acolo. Imi place cum arati la volan :rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning