![]() |
Re: JOC INTERACTIV GHICESTE MASINA partea a VI-a
dap aia e....hai cu pozaaaaaaaaa
|
BAaaaaaaaaaaaaa mai duceti-va la culcare:)) ce atetea masini.. o sa vi se suie la cap:))) hai ca io am plecat.. ca maine plec dimineata.. salutare tuturor.. ne vedem peste 3 saptamani...
|
pfffffffffff caut eo atunci ....sa bag....:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ceva intradevar usor :D
|
hmmm si d c ti se pare k este asa de usor???:?
|
e foarte usoara .. si fff cunoscuta (firma)
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: hai cu pozaaa dk nu pun eo :d k am una pregatita :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
^trabant??
|
Quote:
|
=)))) wow...
fiat???? |
Quote:
are 2 nume amandoua au cate 3 litere/cifre :lol: |
indiciu...
europeana din est sau din vest?? |
Bmw ?
|
Quote:
edit:sasha nue bmw |
eo va las.....pe maine...pa-pa
|
ciao sasha..
si eu ma las de ghict pt seara asta ... habar n'am ce e asta.. trebuie sa ne mai viziteze florin din cand in cand :)):)) |
ehee atunci . va salut . vb maine . dake nu mai vreti sa jucati .
s. era un DAF 600 '1958 |
ce le-ai zis bre Mari..k eu din thumbnail stiam ka-i DAF.,.la moaca aia de rata plouata numa DAF putea fi...si........................................... ..........................
P.S. ma pish pe mine de ras..:lol: :lol: :oops: sincer...am plecat si eu o zi..sa-mi vand o masina...si knd revin dau la ultima pagina..nu recunosc nimic..dau penultima..tot nimik cunoscut, antepenultima...nik..deja fac cu nervii sar 10 pagini..pffuu cunoscut..hai urcam inca una, inca una..PLM nebunilor..a-ti umplut 10 pagini intr-o zi..si de-abea vreo 12-15 masini ghicite in total :lol: :lol: si sa nu zic k jumate le ghiceam complet din prima..voi a-ti chefuit ceva ieri seara knd eu imi faceam bagajele de plecare spre centru tarii, sau ?!?! k a-ti luat-o asa in forja pe ulei :lol: ..eu scartzaiam rotile pe asfalt..k aveam 14C-uri :( si zici k eram la curse..si voi o ardeati elegant pe-aici..fete si baieti :twisted: :oops: da' las' ka-i fain...I think..:chuckle: see ya 2..maine, ah..fuck..iara plec...va faceti de cap singuri..si eu cu cine-mi fuck? :lol: |
1 Attachment(s)
Italian Car :lol:
|
:evil: :evil: ferrari .... ai uitat s'o editezi....adik sa'i setrgi emblema
|
N-am uitat, am lasat-o intentionat acolo, ferrari...ferrari, dar ce model ?! Asta e dilema
|
cei de la wikimedia nu'l au in galeria lor.. http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca...rrari_vehicles
zi'ne anul.. |
1967 Ferrari 330 GT Michelotti Coupe
|
am cerut doar un indicu anul..... daca toti am face asa cand s'ar cere un indiciu ce farmec ar mai avea jocul???ma rog....
ai ghicit :D pune poza.... |
1 Attachment(s)
no more hints :D
|
Quote:
EDIT: e cumva Morgan ? |
T _ _ _ _ _ _ ( T.C.E.C. - asta e numele complet ) :D
|
bre Cozmine, lasa-ne naibii cu Kit-Car-urile astea, la fel ai postat si pe topicul din Ploiesti https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=4452
ti-am spus si acolo, sunt sute d asemenea firme, produc fiecare cateva masini pe an, nu aude nici naiba de multe din ele, prin urmare nu ne intere . Mai dai si indicii gresite...T.C.E.C din C_R, e Tiffany Classic Coupe construit "peste" un Mercury Cougar....si noroc k, cunosteam demult site-ul respectiv si knd am vazut cum e facuta poza am stiut unde sa caut, hai ka-ti dezvalui sursa, poate asa nu ne mai innebunesti cu masinile astea... http://www.bobsclassics.com/whatsin.htm Classic Motor Carriages din Miami, este producatorul acestor modele, poate vroiai si firma asta s-o stim, nu? :-P Masini de serie, nu prototipuri nemediatizate, citeste Regulamentul din pagina I, lene ce esti :oops: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...86&postcount=1 |
@florin_cars - I got the ideea . Cand am scris T.C.E.C. am scris bine, tu esti ala care nu s-a uitat bine, "lene" ce esti :P , vezi mai in josul paginii "1988 Tiffany Classic Elite Coupe" .
Nu mai postez raritati de astea, go it . |
da..vezi....sunt si informatii eronate, nume incomplete, am vazut-o pe cea de sus..asa e...deci vezi cate erori cu unicatele astea? :lol:
hai lene-o baga alta..si lenea de eu incearca s-o gineasca..impreuna cu ceilalti colegi de concurs.. hai... :wink: |
Imediat, acum imi storceam creierii cu masina lui dinteus de pe celalalt topic si m-am oprit ca ma ia durerea de cap :cry: .
|
1 Attachment(s)
--------------------
|
porche ??????
|
Pai Caterham nu cred ca e! Deci o fi Donkervoort D8....sau Kaipan 57.....sau Irmscher 7....sau Suzusho Supasse!! :P Naiba sa le ia ca toate seamana intre ele......
|
da...asa e..sau chiar un Lotus SUper Seven..care trebuia primul luat in seama :-P
iara intri la KIT-CARS mai cozmine.... :weirdface :bored: :punch:asa ne-am inteles noi? :lol: |
pe Caterham as miza mai mult pt k e British..si are V8..deci Rover 3.5(british)...+ british super seven replica...>> Caterham Super Seven..dar cine stie
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning