![]() |
Re: Club ESPERO
Aaa,uite ca nu m-am uitat la butuc,dar pica perfect,fara nici un joc,cine stie,poate nu o fi de logan la mine,dar asa mi-a spus respectivul...
Vrei sa treci pe 15 sau? |
daca puteti sa va scoateti voi stickerele la un copyshop ar fi perfect ca eu nu stiu cand o sa am timp,sunt foarte ocupat de o vreme incoace :( ajunmg acasa numai la 2-3 noaptea
|
stickerul trebuie vectorizat..am fost azi sa scot cateva si mi-a spus domnul de acolo..deci mai asteptam un pic
|
Da, vreau sa trec pe 15 dar in conditiile in care nu pot sa-i dau tablele mele la schimb nu mai e convenabil.
|
Pai la ce te mai complici,gasesti pe cineva cu jante de magneziu,i le dai pe ale tale plus diferenta,sigur iesi bine;)
|
fratilor care aveti vreo chiuloasa de 1.8 de vanzare...si ce prez ? multzam!
|
M-am interesat la noi la dezmembrari,acum n-am itneles opel sau espero,7~8mil..:(
Mai mult,nu stiu,dar la banii astia ,iei motorul cu totul... |
cei din bucuresti zicetimi9 si mie un mecanic sa imi schimbe si mie garnitura de chiuloasa dar sa nu ma omoare la buzunar .
|
felicitari pt ce ai facut:>..merita
|
[QUOTEi;4053416] felicitari pt ce ai facut:>..merita[/QUOTE]
|
Aaaa,salve!
Cine,ce merita? Thx. |
1 Attachment(s)
Daca nu am avut ce face,am ajuns sa ma inscriu in club espero,RUSIA!:))
Abia m-am inteles cu oamenii,cu ajutorul google translate:) Vreti tuning,intrati acolo :X O mica monstra cu ce au ei pe acolo....:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
. . . Quote:
|
stiu masina de mult timp... si tot nu mi se pare nimic interesant la ea.
|
Nu masina,dar sa fim sinceri,eu as face crima pentru ele...sunt fenomenale,nu zic de masina,dar stopurile...parfum...
O sa ma interez,poate,poate pot face si eu ceva asemanator... |
1 Attachment(s)
nu raspunzi pe mess na aici o poza :lol:
Attachment 1858628 |
Fooorte tentant,nu stiu..sa le fac..sa nu....
|
vreau sa ''zbor'' antena ..cum fac sa o scot?m-am uitat eu pe acolo si am dat de o ''centrala'' nu stiu cum sa numesc acel ansamblu care e maricel si are fire si etc..daca pot sa scot doar antena si sa ramana ansamblul acela acolo..sa nu fortez..sa nu stric nimic :D
|
Antena mi-am scos-o eu cand aveam Espero. Dar eu am acoperit cu chit , pt ca a ramas gaura. Doar tija nu prea ai cum sa o scoti, eventual daca vrei sa nu se mai ridice ii scoti mufa de la antena. Oricum arata mult mai frumos fara antena, doar ca tre' sa acoperi gaura aia care ramane...
|
Quote:
|
Dami-o mie :D antena...:)))
Mie mi-a rupto un destept.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am facut un filmulet,pretena a filmat,asa ca nu ma impuscati din cauza calitatii..:-)
https://www.youtube.com/watch?v=StFYl1OC74w P.S. mi se pare mie,sau toti am inceput sa scriem corect gramatical?:)) |
scriem ,scriem...se aude bine ma si cu teava :D
|
Quote:
|
Quote:
Daca scoti mufa din HU nu o sa mai ai radio :lol: Quote:
Apropo...Daca statea prietena mea cu picioarele pe buza jantei (dupa ce le-am polishat buzele jantelor) cred ca nu mai urca cu mine in masina =))))))) O trimiteam pe jos pana acasa :)) |
ok multumesc nicu.Imi bag azi nasu' sa vad pe acolo :D
|
Quote:
Pe zi o filmez,cand o sa o spal,asa,imi este cam rusine..zici ca asteapta programul rabla:)) |
am deconectat mufa la antena dupa ce am bagat antena si e bine tare fara sa ma mai caraie multam inca o data nicu :D
|
apropo, merg si la noi duzele de stropitori de insignia? am vazut ca la cielo merg :D
|
Quote:
Quote:
|
da cu duzele am vazut cum se face..2 gauri si chef de demontat :))) pun cu low cand o fi :D
|
Prezent la datorie!!
Daca aveti de surubarit,si pe alocuri de stricat,ma anuntati:)) |
am si eu o intrebare aveti idee caseta de directie dupa 1.5 se potriveste pe 1.8 a mea este varza si si a luat unu o caseta noua si la 3 zile a lovit masina .... se potriveste ?
|
care e presiunea optima in roti? ca mie imi baga cand 2 atm cand 3 atm (vulcanizari diferite) rotile pe 14
|
ar trebui sa scrie pe usa de la sofer. Eu pe unde am facut presiunea, au bagat mereu 2,2 atm.
|
2 Attachment(s)
asa ma gandeam si eu marius..la un 2.2-2.3
si 2 poze mai vechi de la colegii polonezi Attachment 1866773Attachment 1866774 |
Moaa nu am mai vazut atatea "esperoaie" la un loc...
Oricum e frumos ce fac ei! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning