Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

semjke 16-03-09 19:04

Re: Constanta - Accidente

4 Attachment(s)
Poze cu accidentul de pe Mamaia:

j.v.l 17-03-09 00:56

3 Attachment(s)
astra de la accidentul de pe iorga
aveam si cu fiatul, dar le-am sters din greseala. era lovit in dreapta spate ( roata, aripa, usa ) a plecat tractat cu roata cam asa \\

babalau 17-03-09 15:02

acum 30 de minute pe bul tomis aproape de miga un 5-ar lovit in stanga fata roata nu prea se mai tinea bine...nu am vazut cine l-a lovit ca nu mai era nici o alta masina lovita in jur,,,,:(

L.O.R. 18-03-09 11:09

http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...eaga-tara.html
accidentu unei bune prietene azi noapte ...a ars toata masina bn ca s`a salvat ea :| si nu are 31 de ani are 24 ...

aikman 18-03-09 23:27

1 Attachment(s)
azi dimineata la intersectia eliberarii cu cutezatori ... unu cu un opel a lovit un taxi ... opelu nu a acordat prioritate ... nu am apucat sa ii fac poze si la opel

Urban_Racing 18-03-09 23:40

Banuiesc ca era tot taximestrist daca nu a acordat prioritate :D

b31rmy 19-03-09 15:52

Stie cineva de accidentul de la Midia de la statia peco Rompetrol?

zbuf 19-03-09 16:17

da.....se pare ca baiatu cu bmw-u mergea si el linistit si o bubuit o roata...o dat intr-un seat de pe acelasi sens de mers dupa care sa oprit in cisterna de pe sensul celalalt .incercati pe telegraf ca sunt mai multe detalii.dupa cum zicea lumea,nu are multe sanse baiatul.pacat totusi

b31rmy 19-03-09 17:08

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 2164243)
da.....se pare ca baiatu cu bmw-u mergea si el linistit si o bubuit o roata...

Linistit ? Din cate am auzit de la cei de fata acul i s-a oprit la 160km/h

YZF-PWR 19-03-09 19:32

Tu nu mergi linistit la 160 ?:) eu mai am un pic si adorm la viteza aia:)
Glumesc , nasol ... poate scapa baiatul ...

semjke 24-03-09 16:17

5 Attachment(s)
Total Security strikes again. :lol: vs duba Ford.

b31rmy 24-03-09 17:16

Omoara astia loganurile mai ceva ca hitler evrei :))

aikman 25-03-09 07:47

angajeaza astia soferi pe interventie cum angajeaza si taximetristi ... ai permis ? de cand ? :)) nu conteaza daca omu are permis de 10 ani si ultima masina codusa de el a fost aia de scoala, la examen ... 10 ani .... inseamna ca omu are experienta :))

b31rmy 25-03-09 10:16

Pai .. ca la noi la nimeni :cry:

YakuzaXtR 25-03-09 11:17

am trecut si eu din intamplare pe acolo...omul era cu telefonul in mana foarte linistit ca si cum nimic nu sa intamplat...chiar nu ii inteleg...daca au un sticker cu cine stie ce firma de paza si protectie se cred mai presus ca restul participantilor la trafic...

sonykel 25-03-09 16:00

3 Attachment(s)
accident azi pe varinata in dreptu la obor...

semjke 25-03-09 20:59

Si cine a fost de vina pana la urma aici ? Taximetristii de pe Kalos'uri sunt imposibili in trafic, cred ca va fi greu sa gasesti in oras unul nezgariat macar.

Skyppy 26-03-09 09:38

2 Attachment(s)
la iesirea spre valu ...

PS. Sony.. cei aia "varinata" :))

semjke 26-03-09 13:06

Am trecut si eu pe langa accidentul de dimineata dinspre Valu.. era politia acolo faceau masuratori, ai idee a scapat cineva ? :( Arata foarte nasol masina... Fereasca Dumnezeu!

L.O.R. 26-03-09 13:06

Quote:

Originally Posted by Skyppy (Post 2184543)
la iesirea spre valu ...

omg :O 100% cu mortaciuni :| de acolo n`ai cum sa scapi :(

semjke 26-03-09 13:34

Ma uit in poze dar nu se vede, probabil ca-s facute mai tarziu, dar stiu ca atunci cand am trecut pe langa, in dreapta mi s-a parut ca e o persoana(posibil moarta). :(

L.O.R. 26-03-09 14:13

si eu am avut un accident acum vreo 3 ani la fel ...numai ca nu am intrat asa mult sub tir ..probabil ca nu aveam nici viteza pe care a avut`o asta ...si persoana care conducea a incercat sa ma fereasca si nu a intrat pe mijloc ...ca altfel ..poate nu mai eram aici sa vb cu voi :P

semjke 26-03-09 14:22

Foarte nasol bine ca nu a patit nimeni nimic.

Dupa ce am vazut de dimineata accidentul asta am avut un drum dus-intors la Bucuresti foarte foarte atent, plus de asta mai era si plin de tiruri de dimineata.

L.O.R. 26-03-09 14:45

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2185311)
Foarte nasol bine ca nu a patit nimeni nimic.

Dupa ce am vazut de dimineata accidentul asta am avut un drum dus-intors la Bucuresti foarte foarte atent, plus de asta mai era si plin de tiruri de dimineata.

eu dupa accidentu ala ...am ramas cu o frica de tiruri ....si mai muncesc si printre ele acum :-s nu mai zic cand vreau sa depasesc cate unu cand ma duc in buc :|...mereu am impresia ca trage spre mine ...e f nasol sa treci prin asa ceva si nu doresc la nimeni...asa ca ferea`

sonykel 26-03-09 17:56

LOR da ce cautai ieri la olteanu , alaturi de domnu Patru de la Omniasig???

Skyppy 26-03-09 19:29

A scapat... la un pas de a fi decapitat. era un popa.. il chemase Sefu, da s-a razgandit in ultimul moment

L.O.R. 26-03-09 19:36

Quote:

Originally Posted by sonykel (Post 2185935)
LOR da ce cautai ieri la olteanu , alaturi de domnu Patru de la Omniasig???

cine e olteanu ???

semjke 26-03-09 19:41

Despre accidentu de aseara s-a infipt in tir cu 150 la ora. Mai multe detalii aici

Hellman 26-03-09 23:34

@ LOR :

- nasol ca lucrezi acum printre tiruri , aveti grija fetelor ca unii soferi de tir sunt nenorociti ..,
- olteanu este seful reprezentantei dacia de pe Bratianu

Mjeefo 26-03-09 23:38

Ba esti nebun cum a scapat asta, cica era preot, cred ca de asta :)

CT-87-BGN 26-03-09 23:42

Toti probabil suntem anti-tiruri. Dar accidentul asta imi aminteste de un altul petrecut prin vara 2007, daca nu ma insel, langa benzinaria Celsy de la iesire din Ovidiu. Atunci un prieten de-al meu era la volanul tirului, si un Astra identic cu asta tot gri tot 2 usi a intrat in spatele remorcii cu peste 150 km/ora. Soferul mort pe loc, fata din dreapta a scapat. Dar nu asta vroiam sa subliniez. Ideea era ca nu m-am gandit niciodata cat de urat poate sa fie pentru tine ca sofer de tir sa intre unu in tine si sa moara. Chiar daca nu ai fost vinovat...te gandesti ca daca nu erai tu acolo nu murea omul ala. E groaznic :|

sonykel 27-03-09 06:17

lor cand am zis ca erai la olteanu vroiam sa zic ca erai la reprezentanta... da daca nu vrei sa ne zici , asta e :))

semjke 28-03-09 08:46

Accident pe DN39.

aXeL.ZeY 29-03-09 01:32

Ce s-a intamplat in seara asta la dacia pe lapusneanu ? erau multe cioburi da nu am vazut nici o masina, erau pompierii si politia acolo.

Nec_PMR 29-03-09 01:59

Geamurile sparte sunt de la un logan de la o firma de paza care sa rasturnat in urma ciocnirii cu un taxiu cielo nu stiu cum sa produs accidentul

CT-87-BGN 29-03-09 02:22

Sper sa nu gresesc...dar Loganul fiind lovit in laterala stanga dupa care s-a rasturnat, iar Cielo fiind lovit in partea dreapta a botului, dupa parerea mea singura modalitate ar fi ca acel logan sa fi intors peste linia dubla continua fara sa se asigure. Doar nu a vazut cineva in Romania vreun sofer de la vreo firma de paza si securitate care sa mearga regulamentar vreodata (ma rog...soferul cielo era taximetrist si, la fel ca si cei de la paza, nici taximetrist care sa mearga regulamentar sau cu bun simţ n-am vazut).

aXeL.ZeY 29-03-09 17:25

Da asa e ...macar aia de la paza cand nu se duc la interventie merg regulamentar, dar taximetristii niciodata !

j.v.l 29-03-09 17:31

Quote:

Originally Posted by aXeL.ZeY (Post 2193788)
Da asa e ...macar aia de la paza cand nu se duc la interventie merg regulamentar

vezi aici deplasare regulamentara... se grabea acasa doar, asta in cazul in care se poate numi "interventie"

semjke 29-03-09 19:18

Quote:

Originally Posted by aXeL.ZeY (Post 2192502)
Ce s-a intamplat in seara asta la dacia pe lapusneanu ?

accidentul cu pricina.

aXeL.ZeY 30-03-09 01:35

Ca de obicei ...

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning