![]() |
Re: Discutii despre orice!
minunat, pacat de s15 ca nu are suspensia reglata ca si s2000, in linie dreapta mananca honduta
PS. nu stiu de ce e BMI ca nu are subtitrare in engleza |
Quote:
Daca vrei in eng este Best Motoring Interanational , dar sunt greu de gasit si pe torente ... eu ma uit luna de luna la cel japonez .... din gesturi pina la urma intelegi ce vor sa zica :)) |
[QUOTE=Claudiumxg;3067723]in principiu nu imi plac decat japonezele da in functie dece motor ai gasim o solutie
la o mazda mx6 din 97 faci ? mersi |
Quote:
|
De cind ma uit , mi se pare chiar interesanta limba japoneza :D
|
Da' voi stiti cine lipseste in filmuletul ala,nu??
Raspuns: Dobro,sa se dea pentru pink-uri :))) |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=rvgOJjunTH0 |
Quote:
|
[QUOTE=Payulik;3067964]
Quote:
dar ma repet iar, la un moor atmosferic fara axe , fara pistoane, chiulasa preparata castigul e de cele mai multe ori virtual ,si e doar o impresie data de ridicarea limitatorului de turatie, dar daca nu schimbi axele sa lucre pe noua plaja de turatie nu rezolvi nimic .daca vrei se poate aduce un calc aditional si monta , dar raportul cai /pret e destul de nefavorabil |
am vazut acuma seara de vreo 15 minute un jaf de calibra PAS are numaru :))) se chinuia sa o puna in miscare la petromu de la gara -pod
|
Dobro, vii pe sa ne dam pe canion? In Carbon, am R34 ;x ..
|
Din golf-ul meu de 75 de cai ce puteti scoate ?:)) poate trece peste 100 CP cu motoru asta =)) ?
|
daca ii pui turbo numa,asa poti ajunge cu el la un maxim 85 cp
|
nu tare mult , nu are rost sa te mint, nici macar 10 cp :(
Quote:
|
din mercedesu meu de 101 kw ,as vrea se-l fac de 200 cp se poate si cum?
am uitat sa mentionez ,e model 2002 ochios motor 2.2 |
mutam discutia in celalat thread
|
Quote:
Ok ai 101 kw Cat inseamna asta in cp ca acu mie lene sa calculez si zimi ce motor ai pe masina! |
1 kW = (cu aproximatie pozitiva) = 1,35 HP
|
1 kw = 1,36 hp :-p
|
e 1,36 stiu dar lasa proprietaru sa faca calculele ! si sa imi zica ce motor are sa ii spunem omului daca poate sa scoata 200 cp
|
e motor de 2200 cmc turbo , cred ca are vreo 140cp +/-
|
Quote:
|
Mercedes nu stiu sa fii pus turbo pe ochios. Deci ori e kompressor, ori e diesel.
(sau cel putin asa imi amintesc eu) |
Scz daca sunt off-topic!
Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Watt#Kilowatt + alte surse daca dai un google. P.S Recomand ca lectura oricarui fan/impatimit de motoare (no offense): http://en.wikipedia.org/wiki/Horsepo...ric_horsepower , ca sa faca diferenta dintre kW, HP, PS, CP s.a.m.d! |
The metric horsepower of 75 kgf-m per second is approximately equivalent to 735.499 W, deci 1kw =1/0,736 hp= aprox 1,36 norma DIN-Deutsches Institut für Normung
Metric horsepower, as a rule, is defined as 0.73549875 kW, or roughly 98.6% of mechanical horsepower |
Daca e turbo poti scoate 200 de cai linistit ! UN soft Grav te duce la 180 + alte mci modificari intercooler, evacuare.
|
'DIN horsepower is the power measurement protocol in the German DIN standard 70020. Because the German word for horsepower is Pferdestärke, in Germany it is commonly abbreviated to PS. DIN hp is measured at the engine's output shaft, and is usually expressed in metric (Pferdestärke) rather than mechanical horsepower.'
De aceea 1 PS in metric HP este aproximativ 98,6% dintr-un mechanical HP, de unde rezulta calculul simplu 1 kW = 1,36 PS (metric hp) = 1,34 HP (mechanical hp). In concluzie, cam toti aveam dreptate! :) Oricum, food for thought! |
:D right man
|
Quote:
|
Oameni buni ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Ieri mergand spre casa am observat in spatele meu un VW golf 3 cred MM-28-BOG cu ceva culoare cameleon daca nu ma insel, in fine ce ma intereseaza pe mine e daca stie careva ce xenoane are pt ca sunt albastre nu albe ca majoritatea
|
il intreb diseara la intalnirea RED LINE RACING si iti spun,cred ca sutn de 6000si de aia se vad albastre.
|
1 Attachment(s)
@frezaro: uita-te la imaginea asta si poate te ajuta, a mai fost postata de Norbetinio pe undeva daca nu ma insel :D
|
ms, deci e de la intensitatea xenonului...
|
cele peste 6000 k sunt pt showuri pe ceata reflecta lumina si nu vezi nimik :))
|
mi-as pune si eu de 5000 k cat mar costa pentru H7 ?
|
Cristi, incearca pe bazar. are unu la 160-190 lei kitul
|
astea ieftine nu sunt ok din cate am auzit cica dupa putin timp de la montare ti se duce balastu si ajungi la acelasi pret cu unu mai scup ce e in jur de 400
|
eu cu 400 cu tot cu montat mi-am pus...acuma am aproape 2 ani si nici o problema nu am avut pana acuma
merita sa dai un ban in plus daca vrei ceva care s ate tina |
vreau o parere : cunoasteti , o parte din voi, Xsaraul meu. Cat as lua pe el, asa avariat cum e? Unele parti deja au fost indreptate ... am bara spate noua, stop stanga-spate nou, far stanga-fata nou ... :?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning