![]() |
re: Monden - CONSTANŢA! Ştiri, Evenimente, Bârfe
2 Attachment(s)
imi pare rau dar nu reusesc din cauza forumului sau a conexiunii internet sa urc filmele .. le voi pune pe youtube si va dau link-urile ;)
si le voi da embled la filme .. la sectiunea filme |
eu am luat o ditamai tranta....ma dor si acum oasele ........
|
@Psycho: asa sa faci! chiar am vrut sa-ti spun ca nu merge linkul...
@ceilalti (inclusiv Grigo): spuneti-mi si mie va rog o locatie spatioasa pentru patinaj artistic (pe privat!) @most wanted: ai cazut din masina in timp ce faceai drifturi? :lol: (acum pe bune, eu am patit-o o data, am ajuns pe locul din dreapta cand ma invarteam cu masina :rolleyes2 ) |
mai am cam juma de ora sper si termin de uploadat filmele .. l-am pus si pe primu` ;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Aveti aici filmele din seara aceasta .. o parte din ele .. Njoy ;)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...09#post1249809 |
:D inca 10 minute si parcarea devenea.....plouata, datorita lui TRF care a cam topit gheata :D
Masina aia nici n-are nevoie de gheata pentru invarteala, ba dimpotriva... Multumim pentru filme, Psycho! |
deci...votez dacia drept cea mai buna sanie cu motor care s-a inventat vreodata...cu cauciucuri de 155:))...tocite ca-n palma
|
dc a trebuit specificat cauciucuri de 155??? cu cat cauciucurile sunt mai inguste iarna cu atat ai o aderenta sporita ptr ca ``taie`` mai usor gheata...
deci nu are nici o relevanta :)):)) |
Bv baieti misto v-ati distrat pe aici. Parca imi pare rau ca nu am fost si eu dar am fost in Brasov intr-o parcare pana m-am plictisit si in bran pe o straduta care ducea la vila (inainte de castel pe ultima straduta la stanga) sus jos pana sa ma alerge localnicii ca ei credeau ca am pierdut controlul masinii :)) mai tarziu pun si ceva filmulete. Cand va mai intalniti dati si voi un mesaj
|
Foarte frumos aseara , am fost si eu in mamaia (TL 66 XXX un A4 negru) . Pe baiatul cu Golful 2.8 de BZ il stie cineva? A avariat-o putin ,eram in spatele lui
|
toata lumea profita de vremea asta superba....eu am fost cu baietii la o invarteala cu atv'urile...intr-o parcare din cartier...destul de mare ...si a iesit super....pacat ca nu am facut poze...
|
vor mai fi ocazii ca aceasta cu siguranta iarna asta,totul e sa iasa lumea la veselie :)
|
Quote:
Eu am gume de vara 195/50/R15 si patinez cu mult spor :lol: daca le montez pe cele 175/70/R13 n-o sa mai am emotii (dar nici senzatii :lol: ) |
mama nene tu ai gumele mai late ca mine :)) ptr un tico 195 e o chestie...
|
Quote:
Pe Tico am avut 195/45/R15, urmeaza 215/35/R16 :twisted: sa vezi cu alea patinaj :rolleyes2 |
doar nu vrei sa`i pui 215 la tico p vremea asta... :)
|
Quote:
In schimb, cu gumele 195/45/R15 am fost iarna trecuta din Constanta pana in Baia Mare (800 km) in conditii de zapada + gheata pe tot drumul, n-am avut absolut nici o problema, nici macar pe serpentinele de dupa Cluj sau din zona Brasovului :rolleyes2 |
https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/60365-inceputul-iernii-prima-ninsoare-constanta.html
ia vedeti acolo ce zic astia de pa pro tv :)) ia mananca din ala urat mirositor :) |
Da frate mergem cu 15-20 km/h pe gheata cu frana de mana trasa si ne pierdem viata, ai las-o in colo de treaba :evil: am vazut luni cum i-a tras instructoru la o eleva pe acolo frana de mana si a pus-o sa mearga cat poate de drept, au inebunit astia cu totu.
|
Quote:
|
ms puisor. .:*
|
vedeti ca la aqua au inceput sa se fure capacele de canalizare... poate va aud ca ati rupt rotile pe acolo...
|
:))))))))))))) deaia te plimbai tu azi pe acolo le`ai ciordit sa iti faci tuning la masina sau sa iti cumperi de mancare :))0 nebunule .. o sa avem grija .multam :)
|
e unu lipsa la intrarea aia dinspre giratoriu
si mai e unu lipsa pe partea cu hotelu aurora cma cu 100m inainte de el cand vi dinspre teatru ala plm deci ce sa mai aveti grija... |
Am si eu o intrebare. sper sa nu fiu prea off topic. unde imi pot pune si eu folii pe geamuri si de unde pot lua niste stickere din alea de pus pe usi din constanta
|
depinde ce folii ..
autorizate se pun pe poporului .. la iesire din constanta inspre ovidiu ... etc etc si ce stickere de pus pe usi ?! |
2 Attachment(s)
Quote:
eu mi-am pus pe langa spitalul mare ... lucreaza bine bine baietii ... iti dau numaru daca vrei ... iar stickere gasesti pe poporului de care vrei sau da-mi un pm si iti dau un nr de tel de a lu un baiat care iti face la comanda ce vrei ... astea sunt facute la el |
1 Attachment(s)
stickere in genul celor din poza. ca cele de sub oglinda
|
ALEC 007 ai aflat ce te interesa, dar te rog: nu mai face posturi consecutive, incadreaza ceea ce vrei la topicul potrivit...respectiv "HAI SA NE AJUTAM SAU NU". Respectarea regulilor de postare este obligatorie.....Mersi.
|
Am inteles dar puteai totusi sa nu stergi raspunsurile pentru mai aruncam cate un ochi pe ele si e posibil sa mai aiba si altii nevoie de ele si sa nu faca aceiasi greseala ca mine
|
Quote:
Folie autorizata se poate pune si la Margraf pe I.C.Bratianu, dinspre podul de butelii spre palas la 500 metri pe stanga (au niste roti spre strada, gardul e rosu cu gratii ca la parnaie). |
Quote:
|
mergem afara la artificii ???
|
Quote:
e pe afara un fum de te rezemi in el .. :D LA MULTI ANI ! |
Multi ani tuturor ;) si revelionul continua ;)
|
ClubOpel primeste membri noi!
Duminica, 6 ianuarie, comunitatea ClubOpel din Constanta organizeaza un "mars", urmat de o intalnire, cu scopul de a pop.u.l.a.riza fenomenul printre opelistii din Constanta, care sunt in numar mare :) Toti pasionatii si posesorii de opel sunt asteptati sa ia parte la eveniment si sa se alature grupului. Nu se percep nici un fel de taxe, totul se bazeaza pe ajutor reciproc si schimb de experiente ;) Intalnirea initiala va fi la ora 12:00 in parcarea de la AquaMagic, si de acolo vom pleca pe blvd Mamaia si Tomis, pana in portul Tomis, unde va fi intalnirea propriu-zisa (imediat cum cobori, pe dreapta, de-a lungul digului) Pt mai multe detalii scrieti aici sau dati un pm :) |
daca reusesc sa scap de la munca.....i'm in:D
|
Scandal Intre Interlopi ;) Cititi si comentariile.... de sub articol ;)
http://www.telegrafonline.ro/1198879...interlopi.html |
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning