![]() |
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Lasati-l saracutu de el, poate isi ia si el o nominalizare la grammy moldova cu articolul asta, sau il baga barbosu in seama si pe el ca na a deschis ochii politistilor de ce se intampla in bacau, daca nu era el cine stie cand se afla de NFS "BACAU"... :lol: :lol: :lol:
|
ULTIMUL mesaj de la "fantoma"
Asta-i chiar ultimul mesaj, ca i-am promis lui sageata ca dispar de pe forum si io-s baiat de cuvant.
Dar pentru insistenta lui Al3xxx si a altora: * sa-ti explic cum e cu initialelele... dupa cursa (ce au facut cei doi se poate numi oricum...cursa...fugareala...cum vreti.. dar nu erau doar grabiti, sa fim seriosi... se intreceau. Si celelalte masini erau jaloanele.) am discutat cu cativa oameni pentru un minisondaj (publicat in ziar - editia tiparita).... sa aflu ce cred ei despre soferii care circula cu viteza...periculos... si nici unul dintre ei nu a acceptat sa fie fotografiat sau sa isi dea numele complet..ceea ce m-a pus pe ganduri...si m-a determinat sa procedez asemanantor. Si dupa cum au reactionat unii pe forum...am avut dreptate sa fac asta, se pare. Oricum ... cine vrea sa ma gaseasca... stie unde. Orasul e mic...iar intr-o redactie nu sunt asa multi oameni. Nu fug din oras :lol: , indiferent daca se stie sau nu numele meu. Dar repet ce am mai scris...e o informatie inutila. * ar fi frumos sa fie cum spui tu cu traficul si politia si siguranta.... dar din pacate nu este asa. Afla intai cati au murit in ultimul timp pe soselele din judet ..si care sunt cauzele. Si mai vorbim dupa aia. Eu vorbesc de moarte. De momentul in care iubita, sotia, mama sau fratele sau cel mai bun prieten primesc un telefon si afla ca nu mai esti. Ca ai murit intr-un accident cauzat de altul. Si viteza e unul din lucrurile care provoaca tragedii de-astea, oricat de buna ar fi masina celui care face asta...Oricine poate pati asta, oricat de as la volan ar fi. * nu m-am contrazis, oameni buni... masina modesta, intr-adevar, motor mic... m-am tinut dupa ei pentru ca mergeau cu 90-100...daca se duceau la 150 sau treceau pe rosu nici nu-i mai vedeam. Ideea e ca nu spuneam ca m-as fi tinut dupa ei la o viteza nebuna...ci in contextul unor manevre periculoase si bruste si incercand sa fac si poze si sa si notez cate ceva. De-asta a fost mai dificil...dar in acelasi timp nu foarte...daca am reusit sa mai si muncesc in timpul ala. N-a fost "raliul" vietii mele... dar daca vreti sa ma vedeti intr-un anumit fel, frustrat si neputincios la volan :lol: ...go on, e problema voastra... Si am renuntat pentru ca imi omoram motorul daca il mai duceam mult la turatii mari. Am o meserie. Si cand vad ceva iesit din comun trebuie sa scriu. Iar doua masini care se alearga prin oras, in plin trafic, cu viteza mult peste cea legala sunt subiect. Atata tot, care-i motivul de agitatie ???...N-am cerut nu'sh ce pedepse exemplare- cum fac unii ziaristi in materiale, nu i-am acuzat pe cei doi ca ar fi autorii vreunui accident, nu am exagerat cu nimic... n-am implicat direct politia, nu m-am isterizat in niciuin fel...a fost un reportajel...gen publicistic care permite o astfel de abordare... chiar va agitati aiurea unii dintre dumneavoastra. Take it easy...n-am facut o ancheta. * si nu raspund pentru agramaticalitatile altora, care apar cu duiumul prin presa locala. Si nici pentru calitatea generala a presei locale. Si in unele privinte nici nu va contrazic la faza asta. * nu mai citesc postari de pe acest forum si, logic, necitindu-le nici nu mai raspund la ele. Va spun asta ca sa nu va consumati inutil timpul si energia. Mi-a facut placere sa lamuresc lucrurile astea cu voi. Nu ma intereseaza ce faceti in continuare, pentru ca am suficiente alte subiecte. Bafta. * SI CUM MAMA DRAKU' DESFIINTEZ EU CONTUL ASTA, CA DE FACUT A FOST SIMPLU DE TOT !!!?????????????? |
hai sa terminam cu limbaju dur shi toate ***urile astea da
omu a vrut sa faca o fapta buna dar a ales persoanele gresite sa le dea drept exemplu cum am scris shi mai sus nu noi suntem rresponsabili npt tragediile altor shoferi cum nici tu nu esti raspunzator pt greshelile altor colegi, dar cotidianul la care lucrezi are o reputatie destul de proasta in privintza articolelor care apar in el, la motu ca sunt doar sa satirizeze primaria shi toate unitatzile administrative din orash cre4d ca stii la ce ma refer oricum asta e daca mai citesti mesajul eok daca nu tot ok stai linistit nimeni nu o sa aiva de suferit dupa ceste chestii fiecare e libertatea lui de exprimare nu ;) |
Boring..nu mai scrieti nim..va rog..lasa-ti lucrurile asa..Succes..
|
Gata,ii trecu omului curajul...haide-ti sa incheiem subiectul ca nu merita atata importanta un...ziarist.
|
mda..ce sa mai...
poti sa mergi pe strada si cand sa intri in bloc sa iti cada tencuiala de pe bloc ..dupa o ploaie crancena.. si tot acolo iesi ;) deci vb degeaba.. hai pa..po |
ziaristule....:chillpill....inteleg ca tre sa scri si tu ceva acolo ca tre sa mananci si tu da sunt multe alte subiecte de abordat in foile alea de nimik....
si vedeti ca avem unu printre noi care e tot din ala are o dacie zze parca cu geamuri fumuri tot umbla el cu press in geam, hoooo:lol: :lol: :lol: :lol: iti fac pana grasane |
Quote:
|
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
DUMNEZEU SA IL IERTE SI SA-L ODIHNEASCA!
duminka seara luni dim cel tirlziu aflu cind va avea loc inmormintarea.cei care doresc sa aduca un ultim omagiu sinteti asteptati la bucuresti. eu unul sigur plec.... |
pf....mi s-a facut pielea gaina... :( >DUMNEZEU SA IL IERTE <
|
Dumnezeu sa-l ierte!!!! Drive safe
|
vreau si eu stiker cu 4 tuning!!!cine ma ajuta promit o bere rece sub copac
|
R.I.P. MIcutu...prea devreme ai plecat dintre noi...multi nu am apucat sa te cunoastem...Odihneste-te in pace.
|
|
Quote:
Amenzile, restrictiile nu pot opri acest microb ... doar alternativele. Degeaba pun ei amenzi si puncte, daca nu ai si o supapa pt a scapa de mancarimea aia de pe talpa, daca nu poti 1 data pe luna, la 2 luni sa stii ca te duci pe un circuit unde sa scoti totul din masina, fiind in acelasi timp in siguranta (relativa si aici), si fara sa pui in pericol si vietile altora. |
Quote:
|
nu am stiut de discutzi dintre voi si distinsul ziarist...ca daca as fi stiut as fi intervenit mai devreme...spunea distinsul domn ziarist ,care nici macar nu a avut bunavointza sa se prezinte,ca putea sa faca poze cu fetezele noastre sa faca portret si sa ne puna in ziar....domnu ziarist....daca faceatzi asta ,eu personal a 2a ziua va dadeam in judeacata pt ca dvoastra domnule ziarist ,avetzi o poza cu 2 masini la semafor si o poveste f frumoasa ,dar probele domnule ziarist,unde sunt ? sau credetzi ca putetzi scrie ce vretzi ca pe timpul PRIMARULUI si toata lumea sa bata din palme ? apropo domnule ziarsit ...ce drept v-atzi insusit dumneavoastra de a publica o poza cu masina mea intr-un ziar? atzi cerut cumva acordul proprietarului pentru acest lucru? de bun simtz nu intentez nici o actiune impotriva dvoastra,pt ca sunt convins ca mai mult ma murdaresc decat sa ma curat....si statzi linistit ca daca toti soferii ar fi ca mine ,atzi ajunge in fiecare dupa amiaza acasa foarte intreg.
p.s.: si apropo de auditoriul dvs . din 4 persoane intervievate 2 sunt taximetristi :lol: ....un fel de hotul striga hotii....hai domle chiar pe taximetristi ti-ai gasit matale sa ii intrebi ? numai sanatate :twisted: (ca eu unul nu doresc raul altuia ,asa cum inchei dumneata articolul...cu mine la stirile de la ora 5 intr-un sac frumos de plastic...inca o urma de profesionalism...ce sa mai zic...incheierea spune totul ) |
E...aici cineva incearca sa indrepte o greseala savarsita in necunostinta de cauza...De apreciat initiativa ziaristului de a scrie un articol menit sa sugereze o rezolvare decat unul in care arunca cu pietre in stanga si in dreapta...e altceva domnu Pop.Ar trebui ca cineva sa incerce sa solutioneze si aceasta problema numai ca de multe ori cei care incearca sunt priviti ca niste infractori si sunt tratati ca atare...
|
fromoasa replica din partea ta ZOZ,bv!
|
revin cu update- miine la ora 11 ,cimitrul andronache bucuresti .mai multe detalii dak mergeti careva la 0743098431-enache sorin
|
:lol: :lol: :lol: bine zis zoz
Quote:
|
Domnu ziarist a scris impacarea de frica repercursiunilor!!!! Au venit vorbe de sus :twisted:
|
Re: pareri de ziarist
Quote:
sunt chiar foarte usor de identificat, iti dau mesaj privat cu toate datele mele daca vrei, inclusiv seria si numarul la buletin, cnp, telefon, si ce mai simti nevoia sa primesti :) eu eram cel care "abera" cu matizul, era o descriere generala, imi dadeam cu parerea cam la acelasi mod in care o faceai tu in articol ;) daca ai fi avut timpul necesar, ai fi vazut ca noi (pasionatii de fenomen[tuning, style, curse, etc] ) suntem ciuca batailor de cate ori vine vorba de presa. am experiente destule, unele suficient de ciudate ( cum ar fi, acum ceva ani, cand intr-un club de curse, impreuna cu fostul nostru lider de la vremea respectiva micutul, odihneasca-se in apce, am primit la intalniri un mare "ziarist" bucurestean, care a mers cu noi la intalniri, a fost la curse cu noi, a mers acasa [la garaje de fapt] la 3 din membri, a inteles ce se intampla acolo pe deplin, iar cand a scris si articolul pentru care se documentase a iesit exact ce ne asteptam mai putin: stereotip, cu accente pe pariuri de mii de euro, cu copii de bani gata, masini modificate pe alte mii de euro [desi erau multe masini carte cu tot cu modificari si nu treceau de 70 de milioane] si toata cohorta de epitete de genul iresponsabili, teribilisti, ahtiati dupa viteza si bani din pariuri, etc. inchipuie-ti ca l-am sunat pe om, si stii ce ne-a raspuns? prietene, te inteleg, dar am si eu niste sefi, si trebuie sa vin cu articole interesante, cum pot eu sa scriu ca ceea ce se intampal acolo e banal? ei, sa stii ca asta e exemplul tipic de ziarist "echidistant", cu care ne-am cam invatat din pacate majoritatea celor pe care ii vezi mai vechi pe forumul asta... asa ca sa nu te mire daca nici cuvintele la adresa articolelor de presa n-o sa fie tocmai usoare... crede-ne, pe noi ne arata toti cu degetul, dar nu ne judeca nimeni corect ;) de afara se vede doar: pericol, ilegalitate, bani aruncati cu nemiluita, moarte care pandeste la tot pasul... nu-i chiar asa, si ne exprimam asa cum credem noi ca e mai bine la adresa acuzelor... sunt idei preconcepute, si o mare doza de disriminare. srtii ce e aia discriminare, in esenta ei(si nu in definitia din dex): incadrarea tuturor personanelor dintr-un grup intr-o anumita stereotipie, pe baza unor idei preconcepute despre acel grup p.s.: eu sper sa-ti incalci cuvantul dat acum vreo cateva postari, si sa continui discutia, ca noi nu mancam oameni, vorbim cu ei :) |
si inca ceva pt ziaristul forumui nostru...dak vrei sa faci ceva bun pt noi,adik pt toti soferii continua cu ideea care ai inceput-o in ultimul articol in care ai amintiti de moartea lu MICUTU....!!!!Adik prin voi,prin articolele voastre politia sa inteleaga ceva si aici te citez"Politia, insititutiile ar trebui sa faca mai mult ca sa previna asemenea nenorociri. Nu doar amenzi. Cine are o masina sport de 50.000 de euro nu poate fi oprit de o amenda de 300 de lei. Vor curse ? Dati-le curse ! Sunt prea putine evenimentele auto organizate in Romānia pentru amatorii de viteza care au masini puternice. O pista, niste viraje, cauciucurile si parapetii de protectie, o ambulanta-doua, grila de start, semaforul si un steag cu patratele, de atāt e nevoie ca sa se mai descarce pilotii nedescoperiti la timp. Plus niste hārtii de semnat. Si poate asa va fi mai multa liniste in trafic, pe strazile Bucurestiului si in toata tara. Poate vor muri mai putini. "
ms mult |
Datzi idei de locuri pentru curse in Bacau. Curse legale :)
|
Quote:
ALEX 69... nu am scris de frica nimanui... oricand voi mai vedea faze de genul ceie la care am asistat, voi scrie la fel sau chiar mai dur. Dupa cum simt. Iar un editorial nu se scrie la comanda cuiva...ca nu scriu dupa dictare...ci exprima parerea autorului. Si "vorbele de sus" nu vin pentru subiecte de genul asta, credeti-ma :lol: Dar nu ai de unde sa stii asta, pt ca nu ma cunosti. Pe domnul ZZ... cu judecata si cu probele... sa fim seriosi...cu atatia martori, camere si inregistrari...faceti o incercare la un avocat si vedeti ce va zice. Nu era nimic personal, iar incheierea reportajului nu era o urare, ci doar un efect al pesimismului meu dupa ce vad faze nasoale in trafic. Domnu' ZZ... incercati sa nu faceti aprecieri asupra profesionalismului meu, pentru ca daca nu aveam asa ceva ma faceam ca nu am vazut micul raliu si ignoram subiectul. Era mult mai simplu si nu ma trezeam amenintat/injurat de "supersoferii" Bacaului... Si nici nu reveneam cu niste opinii personale. Deci sunt nevoit sa ignor parerile dvs. in aceasta privinta. DACA nu mai vad "raliuri" in plin trafic, nu mai scriu despre ele. Asta-i tot ce pot sa promit, "intimidat" la culme de unele mesaje... Eu inteleg ca cei mai multi dintre voi sunt oameni care chiar vor sa faca ceva cu pasiunea asta, nu doar cei care intra pe net numai ca sa injure... si pe care reusesc sa ii ignor. DANUU..ALEKS...aveti si voi dreptate, nu va contrazic. Fiecare padure are uscaturile ei...si in presa...si in presa...si printre voi... Dar cum eu nu ma sperii de ale voastre :twisted: ... ar fi indicat sa nu acordati atata atentie celor din domeniul mea. Cred ca trebuie gasita o solutie. E usor de zis...mult mai greu de facut ceva. Pista avem in Bacau... cam ingusta si micuta, dar este... Avem si un ACR...care intr-o vreme organiza cate un concurs de indemanare... Problema e de sponsori... dar bani se pot aduna si dintr-o taxa de participare, iar un eveniment despre care se aude atrage si sponsori...poate nu la prima editie..dar cu timpul sigur se aduna. Nu stiu... nu zic ca am eu solutii, dar incet-incet poate fiecare sa vina cu o idee-doua si sa avem niste evenimente reusite in Bacau. Sunt si firmele din domeniu care ar putea fi interesate de publicitate.... Cei din Bucuresti sau alte orase au reusit sa se organizeze in niste asociatii sau ceva ? Poate gasiti un model la altiii...si il puteti adapta pe Bacau. Subiectul chiar merita discutat, ar putea avea rezultate reale. Daca o sa pot sa ajut cu ceva... nu refuz. ...si ca loc...nu doar pista de karting... curse legale se pot face si pe trasee pe sosea... Judetul e mare. Dar pentru asta e nevoie de sprijinul unor institutii, de asta ziceam de ele. Circuite amenajate nu prea stiu in Bacau in afara celui de langa sofert. |
1st: editul la postul de mai sus a fost ca sa unesc postarile consecutive, nu am modificat nimic
2nd: cu cursele legale, eu spun ca e foarte greu spre imposibil... cei 2 oameni care au facut subiectul reportajului atat de controversat sunt cei care au incercat sa faca posibil acest vis al nostru, si crede-ma ca sutn oameni cu influente si posibilitati numeroase, dar nici chiar ei nu au reusit sa transforme in realitate planul asta. cel putin unul din ei stiu eu cu siguranta ca a facut multe drumuri pe la primarie ( pe vremea fostei conduceri cel putin ) si pe la aeroport, si pe unde nici nu-ti mai vine sa crezi ,si n-a reusit nimic... aeroportul e si militar, si nu se poate, primaria nu se compllica, loc pentru 1000 de metri(plus minus, ca trebuie si suprafata de franare si portiune inainte de start deci nu pune doar cei 402 metri) in line dreapta si in conditii de siguranta, si cu pista de intoarcere nu prea este, si tot asa... daca cineva are o idee mai buna va rog sa spuna, ca sunt chiar curios daca exista totusi vreo posibilitate, ca pana si botosaniul a avut curse legale, sa nu mai spunem de suceava sau iasi, care sunt lideri in moldova, numai noi nimic ... p.s.: bun venit inapoi la discutii :) |
domnu ziarist ,va rog frumos sa va documentatzi inainte sa scrietzi si sa mancatzi iar ****,despre inregistrari si probe.....(chiar azi am dat o declaratzie la politzie)...ia vedetzi ce scrie acolo....am impresia ca impertinentza si denaturarea adevarului a urcat pe cea mai inalta treapta in trustul dvoastra de presa....pana la noi dezvaluiri senzationale ,inchei aici.
p.s.:alta data sa folositi forumul ,va rog sa nu mai utilizatzi privatul. cat despre intreabarea lui aleks : este o idee cu soseaua de dupa podul de la margineni,de la spalatoria auto pana la peco....duminica nu e trafic greu...exista varianta cartierul cfr pt cei ce vor spre moinesti luncani etc....distantza este....din pacate s-a cam stricat un pic drumul anul acesta,dar este inca in conditzii optime......poate reusim sa facem ceva in preajma zilelor bacaului....cred ca am putea obtine aprobare acolo....:lol: si poate ne ajuta si domnu ziarist cu ceva articole de presa :lol: (ma indoiesc) |
Daca nu erau damburile de la luceafarul,nu se putea organiza ceva pe centru?Din cate stim a mai fost inchis circulatiei publice de mai multe ori...iar distanta ar fi cred eu suficienta...parerea mea...
|
Multumesc, Aleks...pentru invitatia de a reveni pe forum si pt "lipitura" celor doua texte.
Domnu' ZZ... hotarati-va..ori mananc "rahat" ori va pot ajuta.Amandoua deodata nu am cum sa le fac. (filmuletul facut cu telefonul nu l-am mai mentionat pe-aici, ca am zis ca nu e nevoie sa vorbim de dovezi..si oricum nu iesise ca lumea...inutilizabil pentru televiziune - format prea mic...si ca sa intelegeti ca nu ma agit asa de tare... nici nu l-am pastrat in telefon, ca doar nu lucrez pentru autoritati...daca-mi iesea fain, era bun pt TV)... Si raman la parerea ca am avut dreptate sa scriu ce am scris, oricat de bun si de responsabil sofer ati fi. Eu as opri discutia asta aici, pentru ca nu o sa ne schimbam parerile, asta-i sigur. Cat despre ajutor, am zis... daca o sa am ocazia, o sa ajut. Nu e normal sa fie ignorata de toti chestia asta... cu amenzi si inmormantari nu se rezolva nimic. Chiar ma interesez si eu pe unde pot care ar fi posibilitatile. Mda...problema asta cu spatiul pentru curse e serioasa... daca-i vorba de "liniute", burnout si altele de-astea... nu cred ca ar fi imposibil de gasit o strada dreapta, lunga si fara gropi....plus aprobari de pe la institutii... Iar pentru ceva mai serios decat "liniutele"... deja e mai complicat... La Onesti functiona - nu cu foarte mult timp in urma - o scoala de pilotaj...daca nu cumva o mai fi si-acum... ei unde faceau "cursurile" si alergatura ? |
Quote:
|
Astazi eram in trafic si am auzit o stire care mi-a captat atentia.Se zicea acolo ca primaria sau consiliul local(nu mai tin minte) au in proiect construirea ulei piste de 900 m pentru curse legale,pentru a preveni accidentele.Se dadea acolo si un termen de finalizare in cazul in care va fi aprobat proiectul,circa 2 saptamani.
Locatie ar fi cica undeva intre insula de agrement si podul de la serbanesti. sper sa nu gresesc. |
Ar fi prea tare dar nu prea cred...
|
Quote:
Da sa nu asfalteze tot cei ce asfalteaza prin oras ca ar fi pista de decolare dupa :shock: :???: :???: :???: :???: |
Aham ,deci dumneata nu esti numai ziarist ci si un pic de regizor...unde statea micul Spielberg al Bacaului.....dumneata nu intelegi ca sigurele probe care conteaza sunt cele ale organelor competente :shock: ....restul raman povesti :shock: .....mai bine dvoastra va orientatzi spre turneele de sah din parcul tradafirilor si lasatzi asa zisele curse de masini pe mana soferilor teribilsti :twisted:
|
Quote:
"Curse care chiar sunt necesare, ca sa ii ajute pe pasionatii de viteza sa isi puna in practica hobby-ul in conditii legale si de minima siguranta". Pai clar ca nu conteaza cat de bun e asfaltul,atata timp cat tre sa fie "siguranta minima".Ori am inteles eu gresit(si daca da va rog sa ma scuzati) ori astia ne vor pune la dispozitie un loc unde sa ne sinucidem in "conditii legale". |
Quote:
Dar chiar nu e de glumit daca s-ar face o pista care sa fie asfaltata precum e asfaltat orasul ... dar oricum ma indoiesc de o astfel de initiativa ... in Bacau nu s-au organizat curse legale, nu s-a preocupat niciodata administratia locala de a da o mana de ajutor celor ce au incercat (ma refer cel putin la silviu pt ca stiu de cate ori a incercat el, atat pe timpul fostei administratii cat si pe timpul actualei) ... asa ca mi-e greu sa cred ca ar fi Bacaul primul care ne-ar da o mana de ajutor... :???: |
da, ma indoiesc si eu serios de o astfel de initiativa, desi ne-am dori-o toti, plus ca daca e asfaltata cu zeama din aia de murdareste cu ea prin oras, mai bine ma dau pe macadam....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning