![]() |
Re: Comentarii lucrari!
*Panacota: frumos... totusi cam neagra capota si cam strambe jantele :lol:
|
da frumos da gurile de aer mergeau negre nu gri ... si pleoapele au reflexii cam ciudate ....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
vreau sa aud si io niste comentarii da inafara de radiatoru ala ca oricum o sa il scot:D cre ca trebuie sa o iau de la inceput masina ca a iesit naspa din cauza la culoare(si la ce am mai modificat) :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pai am mai retusat si eu ceva pa o lucrare mai veche am pum origialul, cea veche si cea retusata vreau sa i-mi spuneti ce parere avetzi...
|
cabonu in unele locuri e mult prea negru ... si arata ciudat ... pragu la roata din fata e jos ... si cu cat inainteaza spre roata spate urca ....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentati putin (!!!!!!!!!!!!!!!!incepator!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
|
baieti. hai sa scimbam putzin treaba aici
sunt prea putzini cei care comenteaza lucrarile , asa ca de acum inainte, la comentarii punetzi lucrarile care, dupa parerea voastra sunt bune ! ... nu mai puneti toate lucrarile :!: , ca mai mult ingreunam treaba ok? Lukian_xxx Tu trebuie s astai la "aici invatati sa faceti VT" .... pt ca ai f mult de lucrat |
k asa o sa fac si cand o sa mai invat intru si eu pe aici!!!??
|
2 Attachment(s)
nu am mai avut rabdare sa-o terin azi... e deja a doua dupa audiu de mai sus... sper ca se vede catde cat ce vrea sa iese astept si eu comentari:D si terminata cred ca am sa o postez maine zZzZz...
|
2 Attachment(s)
sper sa va placa acest logan:D cam putin tuning dar am vrut sa fie cat mai realist
|
4 Attachment(s)
astept comentarii sa vad si io pe unde am gresit si daca au iesit bine:) ( care e mai frumoasa? )
|
*Panacota - ai njiste selectii strambe pe la oglinzi ... si capota mai bine o faceai cu carbon
*hitman454 - e lucrata bine ... nu vad greseli ... bv |
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning