Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

TazAless 15-05-06 20:23

Re: Comentarii lucrari!

*Panacota: frumos... totusi cam neagra capota si cam strambe jantele :lol:

patriotu90 15-05-06 20:44

da frumos da gurile de aer mergeau negre nu gri ... si pleoapele au reflexii cam ciudate ....

ra2 15-05-06 21:08

Quote:

Originally Posted by patriotu90
kred k asta am vrut sa spun si eu :lol: ... ar fi fost mai bine dak comentai si masinile mele ...
*ra2 - mi se pare k e taiat cam strabm cauciucu la roata fata in apropierea pragului ... cand ai coborat-o pe background se vede k liniile alea nu sunt continue ... in rest e super tare ...

ai dreptate in ambele privinte....nu am avut rapdare sa fac linile alea drepte...si cauciucu knd am puso pe forum am vazut ca am taiat stramb

hitman454 15-05-06 23:32

2 Attachment(s)
vreau sa aud si io niste comentarii da inafara de radiatoru ala ca oricum o sa il scot:D cre ca trebuie sa o iau de la inceput masina ca a iesit naspa din cauza la culoare(si la ce am mai modificat) :)

patriotu90 16-05-06 07:29

Quote:

Originally Posted by hitman454
vreau sa aud si io niste comentarii da inafara de radiatoru ala ca oricum o sa il scot:D cre ca trebuie sa o iau de la inceput masina ca a iesit naspa din cauza la culoare(si la ce am mai modificat) :)

pai unde ai incercat sa scoti ornamentele dp lateral a iesit ... spoikerul fata e srtamb ... nush cat de mult iti plac stopurile alea, da mie nu imi plac delok ... culoarea in unele locuri e roz ...

ruver 16-05-06 11:48

3 Attachment(s)
pai am mai retusat si eu ceva pa o lucrare mai veche am pum origialul, cea veche si cea retusata vreau sa i-mi spuneti ce parere avetzi...

patriotu90 16-05-06 11:56

cabonu in unele locuri e mult prea negru ... si arata ciudat ... pragu la roata din fata e jos ... si cu cat inainteaza spre roata spate urca ....

ruver 16-05-06 12:14

Quote:

cabonu in unele locuri e mult prea negru ... si arata ciudat ... pragu la roata din fata e jos ... si cu cat inainteaza spre roata spate urca ....
lol la faza cu pragu nici nu mi-a trecut princap nu am observat deloc poate o fi fost din cauza formei pe care o are :D iar carbonu... :P

Lukian_XXX 16-05-06 14:33

2 Attachment(s)
comentati putin (!!!!!!!!!!!!!!!!incepator!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

tng 16-05-06 16:58

baieti. hai sa scimbam putzin treaba aici
sunt prea putzini cei care comenteaza lucrarile , asa ca de acum inainte, la comentarii punetzi lucrarile care, dupa parerea voastra sunt bune ! ...
nu mai puneti toate lucrarile :!: , ca mai mult ingreunam treaba
ok?

Lukian_xxx
Tu trebuie s astai la "aici invatati sa faceti VT" .... pt ca ai f mult de lucrat

Lukian_XXX 16-05-06 19:24

k asa o sa fac si cand o sa mai invat intru si eu pe aici!!!??

ruver 16-05-06 20:39

2 Attachment(s)
nu am mai avut rabdare sa-o terin azi... e deja a doua dupa audiu de mai sus... sper ca se vede catde cat ce vrea sa iese astept si eu comentari:D si terminata cred ca am sa o postez maine zZzZz...

Panacota 16-05-06 22:43

2 Attachment(s)
sper sa va placa acest logan:D cam putin tuning dar am vrut sa fie cat mai realist

hitman454 16-05-06 23:14

4 Attachment(s)
astept comentarii sa vad si io pe unde am gresit si daca au iesit bine:) ( care e mai frumoasa? )

patriotu90 17-05-06 06:17

*Panacota - ai njiste selectii strambe pe la oglinzi ... si capota mai bine o faceai cu carbon
*hitman454 - e lucrata bine ... nu vad greseli ... bv

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning