![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu am buzunarul la ele. astea sunt
|
Quote:
|
si pt cine e interesat am si un carburatot mono corp. consuma cam 11 cand il aveam io pe masina.
|
@danfeli: ai incercat la unix?
@praz: pe rand:D: 1.ai pus scaunul nou sau n-ai reusit? 2. calutul il vreau pe ala care inglobeaza si schimbatorul si frana de mana, de fapt sunt 2 tipuri, e bun oricare din ele 3. fetele de usi asa am si eu cate 2 buc/usa, vreau unele care sa arate bine, fara crapaturi, fara urme de rugina etc. etc., pentru ca asa ma apuc sa mi le tapitez pe-alea vechi. 4. si acu ce carb ai pe masina? |
la ce regim iti consuma 11?...are prindere in 4 prezoane talpa de la carb?
am si eu o intrebare...pe contraaripa cu busonul de benzina am o chestie prinsa care seamana cu un filtru de benzina,in care intra vreo 2 sau 3 furtune si sunt cumva legate si de teava de bezina care intra in rezervor.ce folos are ala ca unul dintre furtunase e taiat si pus dop? |
Quote:
calutz cum vrei nu am.am doar cu casetofon. acu am crburator de dacie pe ea si sunt f multumit. (de 1300) |
Quote:
|
Baieti am o noua problema... sper sa ma ajute cineva.(Am inteles ca ar putea fi din avans).
In frana de motor a inceput sa dea rateuri f multe si scoate fum gri pe esapament. Ce s-a intamplat? |
Quote:
Verifica si tu amestecul aer/benzina din carburator..., nu cred sa fie din avans... Eu din carburator am facut-o pe a mea sa faca asa..., doar ca mie nu imi displace zgomotul si a mea nu scoate fum...:D La mine cred ca e reglat pe debit mare de aer... |
ok praz, ai pm
|
Sunetul nu imi displace, dimpotriva... Dar ma ingrijoreaza fumul si faptul ca se cam inneaca mashinutza... O sa ii desfac carburatorul sa vad exact care e treaba.
|
Are careva furtun de la intercooler la carb cu iesire pentru BOV?
Am si eu nevoie. Merci |
Quote:
|
langa autostrada buc-pitesti, la intrarea in buc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning