![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)
Quote:
anyway, multzam fain :* :* |
1 Attachment(s)
Quote:
@ andi-nu te supara ca iti spun dar, desi am folosit aceeasi baza, ai uitat cate ceva...1.farurile au pleoape...tu leai facut negre dar numai la vederea din fata nu si la cea laterala...aceeasi treaba e si la spoileru fata...2. bara spate ai lasato nemodificata (baza e de mondeo st) si e total diferita....eu am folosit baza de st (era albastra si nu am mai modificat culoarea) si am folosit spoilerele inferioare de la modelul standard sunt doar niste "critici" si trebuie sa le iei ca atare... |
Quote:
mii de multumiri :hug: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
E asta o problemă? P.S. Īntre timp mi-am rezolvat şi problema la PhotoShop şi ţi-am "vopsit" maşina aşa cum trebuia! Enjoy! P.S. Costin, este bine că īncerci să īţi ajuţi colegii de forum...dar eşti sigur că vrei să īncepem partea cu observaţiile! :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
daca ar fi cuoarea ta la macheta astaaa de la costinbv pt ca se apropie de adevar si la jante si la bara fata... :oops::oops::oops::oops::oops::oops: |
Quote:
|
Costin nu am nimic cu tine, dar las-o balta cu observatiile, vezi ca andi are ceva experient in manga, iar tu ai 2 saptamani (cu aprox) si nu te descuri de minune ;)
O seara placuta! |
hei, nu trebuie sa va "certati" din cauza mea si cu "pretentiile" mele :sad:
|
3 Attachment(s)
Vin si eu cu o rugaminte, cine poate sa-mi sa aduge un eleron in culoarea masinii (am pus modelul) sa-i dea un save as!
Iar dupa aceea sa-mi modifice si culoarea fundalului de la semmnatura (am atasat culoarea) Deci sa rezulte doua semnaturi cu eleroane (una cu fundalul care il are acum si una cu aceea culoare mai inchisa) sper ca m-a inteles cineva, este prea de dimineata. Multumesc! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Pe gri chiar ca nu arata bine, voiam sa folosesc semnatura pt alt foum. Ms |
1 Attachment(s)
Masinuta asta e facuta de mine de ceva timp in urma :)) cred ca asa vrei sa fie eleronul.
|
Quote:
Nu am uitat ca este facuta de tine, dar am vazut discutiile de mai sus si am zis ca nu dau eu fraul la altele daca apelam tot la tine Ms si tie costinbv |
Nu-i concurenţă! :)
Dimpotrivă...fiecare user care doreşte un desen cu a sa maşină, ar trebui să aibă parte de desene, de la mai mulţi colegi si la final să şi-o aleagă pe cea care i se potriveşte! Īn cazul tău, t1grul, chiar era recomandat să ţi-o facă Cox, pentru că el a muncit la maşina iniţială :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning