![]() |
Re: Challenges (manga)
1 Attachment(s)
:tetter:
|
Quote:
Greseala aia e de la logo ca e suprapus, avand psd-ul daca vreti il pun corectat! |
1 Attachment(s)
Cam gata e
|
1 Attachment(s)
n-am idei..
|
1 Attachment(s)
cat am putut sa-mi bat capu cu algerea jantelor....:lol:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Salutare, scuzati de off, dar, ce-ar fi sa facem battle-uri tematice, ca la 2D? Adica, sa fie o tema, spre exemplu "stance", iar fiecare, din orice baza, orice resurse vrea, sa faca o masina care sa se incadreze in acea tema. Sper ca e buna ideea, daca nu, nu. :lol:
##Scuze de off, inca o data. |
Sunt de acord cu tine.
Eu personal propun să facem un battle special care să se diferenţieze de celălalte battle-uri de grup.Putem alege diferite teme. M-am gāndit să organizăm un battle cu tema Worthersee 2012. |
Și eu sunt de acord cu idee dar pentru īnceput eu aș alege o altă temă. Voiam să propun și eu asta mai demult dar.....
|
Eh, deci vad ca va place ideea mea. :lol: Sa speram ca va fi luata in considerare de cei care se ocupa de sectiune, sau... pana la urma cine se ocupa? Cine face topicurile cu battle-uri? Castigatorul battle-ului precedent? Daca puteti, vorbiti cu cineva "mai mare" de pe forum, sa faca el topicul, si daca se poate, sa faca si un topic pentru discutii, sa nu o mai dam in off topic. :lol:
|
Nu merge edit, ar trebui schimbata asta, sa mearga cateva ore...
In fine, haideti, daca vreti sa incepem noi un Battle Tematic. Pentru inceput, m-am gandit la o tema usoare, stance. Daca sunteti de acord, ziceti, sau daca vreti sa schimbati tema, la fel. Pana atunci, face cineva un friendly? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|