![]() |
Re: Club MATIZ
http://www.piese-caroserie.ro/detali...kgMDQgNzMxLzI=
Nu imi multumiti mie, e meritul unui coleg de pe mtzclub! Eu doar am pus si aici siteul! |
asta este o veste pe care multi o asteptam:lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Da am vorbit si eu cu ei si aduc peste o luna
|
:( si eu acum ma pregateam sa ma duc:(..off si cum se face? se da comanda? sau doar asteptam?
|
Quote:
|
Cand o sa vina semnalele cine imi cumpara si mie si mi-le trimite prin posta ?! Nu de alta dar am vazut ca transportul costa 28 de lei daca fac comanda pe net...
|
o sa ma duc eu sambata/duminica peste ei si le zic daca vor sa se imbogateasca:)) sa aduca semnale mai repede:))
robert: o sa ti le trimit eu daca o sa fiu pe faza cand apar.. |
Ok mersi! Nu e o suma mare dar nu vreau sa platesc transport 28 de lei pe ceva care costa 20.;) Ne mai auzim cand aduc!
|
sa ne anunti si pe noi daca afli ceva
|
nici 20 nu cred, eu am comandat aparatoare noroi de pe net si m-a costat 7 lei transportul!! dar vedem
DA o sa va anunt ce aflu sambata/duminica!!! |
Nu, m-am referit ca faci comanda la ei pe site si trimit prin curierat si costa 28 de lei, asa prin posta nu depaseste 10 ron!
|
Quote:
|
Astazi am sunat si eu si am primit acelasi raspuns.E bine,maine sun de pe tel de serviciu ,poimaine de acasa ,raspoimaine de pe cosmote dupa aceia o pun pe nevasta-mea sa sune si poate asta ii determina sa urgenteze importul!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:37. |
- Copyright 2026 4Tuning