![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
Quote:
|
ala e un turbo sau mi se pare?
|
aaleeeexx de unde ai gasit alaaa...e exact ca ala din pozee :)) te batttt
|
Nu l-am gasit eu, mi l-a "cedat" un coleg de-al nostru care stia de el...plecasem la Bucuresti pentru 2 amortizoare si ca sa-l iau pe varul meu de la aeroport, insa m-am intors cu:
-2 prieteni noi -una bucata var primar -una bucata permis (retrocedat) -motor :joy: Este de la un Daihatsu Charade, 1.0 12V Twincam Turbo (105...105? da, 105 CP :rolleyes2 ) aproape complet...am motorul, cutia, alternatorul, turbina, intercoolerul, calculatorul, imi lipseste instalatia electrica (aia se face) si mai am nevoie si de planetare (alea nu stiu cum fac rost de ele), a, si mai lipseste un suport motor, dar ala sigur il gasesc sau il fac la comanda. Mai e de mentionat ca se potriveste la Tico, nu numai ca incape dar prinderea e la fel, cutia tot asa...este exact ce-mi trebuia, am avut un mare noroc sa pun mana pe asa ceva...si numai datorita lui Mario, care o sa ma omoare cand o sa vada ca am pus poze de-acum... Ce mai e de zis...motorul o sa-l duc la desfacut maine, sa verific totul la sange, insa pe masina n-o sa-l vedeti prea curand, e nevoie de o pregatire temeinica a sasiului in primul rand, ca sa nu mai vorbesc de frane si suspensie...oricum, acum e doar o chestiune de timp (mult timp) si de bani (multi bani). @Topser: pune te rog poza cu motorul pe un Daihatsu, daca o mai ai....eu nu o mai gasesc... A, sa nu uit....motorul l-am adus din Bucuresti intr-un Tico (al lui Mario) si mai eram 3 persoane in masina....va dati seama ce confortabil :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
here they are :)
alex , planetare pe comanda de la Al Padrino din Bucuresti..iti aduc de toate. |
Sincer nu esti in toate mintile, ai inceput cu o bara de Skyline urmeaza motorasul aceasta de doar 105cp momentan, oare pana unde vrei sa ajungi ?
|
Foarte tare!!!!Chiar nu credeam ca o sa se ajunga asa pe la noi pe la RO...Turbo pe Tico...genial
|
eu garantez ca pozele sunt facute unde a fost depozitat motorul initial...acum doarme cu el in pat :))
|
Quote:
@dinteus: inca nu l-am montat, sa vedem ce iese..nu pot sa-l pun asa cum e, trebuie lucrat mult la rezistenta masinii, Tico a fost facut doar pentru 800 cmc aspirat :( si o putere de 2 ori mai mica... @dodge this: :lol: :lol: :lol: as fi in stare, dar e cam murdar...nu motorul, patul (pentru asemenea motor) :mrhappy: @Topser: multam fain! si pentru poze, si pentru pont (cu Al Padrino) - cred ca acolo voi gasi tot ce-mi trebuie, inclusiv instalatia electrica... |
Las ca de montajul lui ne ocupam noi si ince ceva mai punem si un intercooler ca ala este prea mic si mult prea in spate si nu cred ca mai vrei sa modifici capota acuma pentru ca ar trebui o aerisire pe capota sa poata intra aerul pe intercooler sa itzi raceasca. Si dupa ce montam si vedem cum merge incepe joaca cu calutzi eu zic ca motorul acesta ajunge undeva la 150 HP si cred ca este destul pentru caroseria asta :D
|
alex , cei de la Al Padrino iti aduc ce vrei tu pentru Daihatsu charade, ptr motor...etc..vb pe mess.
|
http://www.alpadrino.ro/originale/j/dihatsu/dihatsu.htm
asta e , daca te uiti in stanga ai sa gasesti si daihatsu charade... man...stii cum era numit daihatsu charade ? pocket rocket...si avea 900 de kg...cu motorul ala....gandestete tico cu motorul asta...vai..vaiii... |
O sa fie ceva de-a treptu inedit, poate pana de craciun e gata :D Succes in continuare
Edit: Mi se pare mie sau motorul e hemisferic? |
Alex uite si clipu de care ti-am zis sambata, modelu testat aici e motoru simplu 993cm2 si 6 valve, dar este inrudit cu al tau, tehnic si al tau trebuie sa fie la fel de rezistent 8)
|
Quote:
PS: unde e filmul? ca nu l-ai atasat. Chiar sunt curios... Hemisferic = ??? @TheBig_X: pai nu pot sa-l montez asa, trebuie sa umblu la caroserie...stii pe cineva in CT? Intercoolerul il las asa deocamdata, macar sa fie asta problema... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:28. |
- Copyright 2026 4Tuning