![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Salut!
Am tot cauat dar cred ca am sarit peste aceasta informatie. Am inteles ca pentru a indeparta vopseaua veche de pe macheta sa folosesc decapant. Macheta pe care as incerca sa o vopsesc in viitor are bara spate din plastic si este destul de bine prinsa de restul machetei, deci nu as dori sa o dezbin. Intrebarea este: as putea folosii decapantul pentru a indeparta vopseaua si de pe bara din plastic, sau acesta va afecta foarte rau plasticul? |
Salut, merge sa o indepartezi fara sa o dai jos , dar niciodata sa nu folosesti decapant , DECAPANTUL TOPESTE PLASTICUL , pentru a da jos vopseaua de pe plastic (s-a vorbit mai demult aici la tutoriale) se foloseste lichid de frana DOT3.Stima 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai vazusem undeva pe forum, ca cineva vopsise aceasi macheta fara sa ii dea bara jos, dar nu stiu exact cum a procedat. Daca nu ma insel cred ca maximix a fost meseriasul. |
Baieti am si eu o intrebare.Cum pot mocheta un interior ?Dar nu vreau cu catifea sau material textil.Astept raspunsul vostru.Multumesc
|
pai si ce vrei sa pui, sau de ce nu vrei catifea?
|
Este prea multa munca cu masurat-taiat-lipit, dar daca nu exista altfel de mochetare nu am incotro si o fac pe asta cu catifeaua.
|
am inteles, tu vroiai ceva care sa se muleze pe suprafata si tu doar sa tai surplusul
|
Am si eu o intrebare cum se pot demonta rotile de la o macheta 1/18 maisto
|
Tragi de ele.
|
Quote:
|
intrebare...am comis-o cu un parbriz, ***, mi-a scapat acetona pe el.:( cum pot scoate matuirea acetonei de pe parbriz?
|
Nu e de bine :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:30. |
- Copyright 2026 4Tuning