![]() |
Re: BR 40 YUL
Quote:
|
:twisted:180
|
1 Attachment(s)
Am vesti bune! E posibil sa fi gasit problema astazi...
POSIBIL sa fie din delco. prostia aia pe post de ruptor avea niste decupaturi si alea treceau prin dreptul unui magnet. si nu stiu cum alea erau prea aproape de magnet, si axul avand putin joc, acele decupaturi la o anumita turatie atingeau in magnet, dovada fiind faptul ca am gasit urme de zgarieturi pe interiorul acelui ruptor. si posibil ca atunci cand ajungea la o turatie mai mare se echilibra axul... l-am demontat , lam facut salata, am vazut problema, am cautat o metoda stiintifica sa o rezolv, am pus mana pe patent... am apucat de alea, le-am tras in exterior si l-am montat la loc! Oricum, azi nu am avut timp sa o probez, asa ca maine o scot pe strazi... |
Mi se pare mie sau tu ai prea mult timp liber:?::D..eu ti-am zis ca e ceva putred in aprindere, acum sa vedem daca de aici era problema...dar e f posibil sa da:rolleyes2
Succesuri:-) |
Hai iulica te vrem la tulcea!!! vrem sub 16.8:lol::evil:
|
NU ERA DE ACOLO! tot asa face... in continuare astept alte pareri!
|
Nasol moment.... Ai banuit vreodata carburatoarele? Gen sa aibe ele ceva... sa traga pe undeva aer fals sau sa aibe putina mizerie in ele...
|
Quote:
|
Iti intrerupe DOAR cand accelerezi brusc, sau doar la o anumita turatie (parca 3500 ziceai tu)?
Adica... Mergi constant cu 3000 rpm, accelerezi brusc, intrerupe? ...sau... Accelerezi de la 1500 rpm, urca normal, ajunge (de exemplu) la 3500 rpm si intrerupe, apoi urca normal? |
Quote:
merg constant ~2000 rpm accelerez brusc intrerupe... apoi merge bine si daca merg constant 2000 rpm si urc usor, cursiv nu intrerupe! |
iti si uda bujiile cumva? Si a mea a facut constant asa in ultima vreme...am schimbat toata aprinderea ca le-am tot luat prin eliminare...m-am gandit ca ar fi contra-greutatile,fisele,delcoul cu totul,bobina,bujiile...am schimbat tot pana si carburatorul cu totul...tot revenea problema pana am desfacut motorul. Camasi zgariate,joc in biele...
|
Quote:
|
Nu imi uda bujiile!
o sa incerc sa le schimb... |
incearca bre sa schimbi delcoul cu unul probat pe alta masina
|
Quote: