![]() |
Re: E30 - 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
despre ce e vb ? |
Quote:
Si tu la rundu tau ai copiat , asa terminati cu treburile astea de 2 lei , 50 de bani ca nu isi au rostu , Trebuia sa te duci la osim sa iti inregistrezi faru marca inregistrata , cu paternu de inventator . in sfarsit santos ai mai pus si tu niste poze dupa zeci de pagini de offtopic , si discutii inutile , bafta la proiect . |
Quote:
|
Quote:
azi am luat ulei de la BOH`u .. :D tre sa-l mai si schimb :P snytz ,a meritat din plin , mersi frumos de ajutor ! |
2 Attachment(s)
.............. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twis ted:
angel eyes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
farurile o sa iasa aproape la fel ca la nfs pt ca avem la dispozitie 4 faruri de scurta cu lupe de urs si nu tre sa mergem sa cumparam altele...daca aveam lupe de pisica de exemplu..le adaptam pe alea in fine, m-am lungit cam mult..ideea e ca farurile cu lupa de x3 si lupa de pisica care sunt pe bix, daca o sa apara si pe alt e28 altele..chiar nu o sa ma deranjeze..inseamna ca a fost misto ideea si ca dau bine |
caut si eu 2 oale fara smiley si 1 lupa de urs, urgent,imi trebuie pana sambata,daca stiti ceva, va rog sa-mi spuneti si mie !!!
|
Quote:
eventual daca cineva o sa mai puna un motor ca al meu pe un e28...........am sa fiu foarte revoltat.....cum?....cineva imi fura ideea? (aberant) va rog frumos, nu mai folositi angel eyes-uri si xenoane.........cine stie cine le a inventat, poate se supara. kiar mi as dori sa mai vad inca un set de faruri k ale mele......ar insemna ca radu (TEA) ar avea de lucru:))) |
hehe, ce sare lumea :P stati linistiti nu e cazul sa umplem topicul cu chestiile astea
bafta cu masina :D si cu farurile :P |
nu mai fac nimic , masina o sa fie pe mainile lu bixu :D la el schimbam ulei/autoblocant/etc
|
1 Attachment(s)
hap hap :)
angel eyes |
Quote:
|
nici nu`s misto.. :D
d`abea astept sa le vad pe masina.. :D |