![]() |
Re: Club TICO
Quote:
|
stie cineva de unde pot sa iau faruri clare de tico ?
|
@ TM32CIP ... am vazut pe aici pe forum o poza poza cu plasma ta de la tico... si e alba cu scris roshu... eu cand am cautat nu am gasit decat 2 modele(nici un model ca al tau)... te rog frumos daca vrei sa pui 2-3 poze cu plasma ta... sa o vad si eu cum se aprinde... Ms frumos
|
Quote:
|
cine ma ajuta cu un butuc pentru volan? :-)
|
cumpar bara de fata tico si un radiator.....id mess porsche_mrk
|
Impreuna cu TM32CIP organizam un campionat de pescuit Club Tico un weekend intreg
cine doreste sa participe sa ne anunte pentru stabilirea perioadei si a locului. P.S cu corturile..bineinteles:-) |
TM32CIP ... Ms frumos pt informatie...
|
suna bine aveti cumva vreo balta?
|
Quote:
sa avem doritori si sa mergem:) facem o intalnire frumoasa (vezi seatclub.eu materialul de la promotor) |
"Campionatul" se poate tine aproximativ oriunde in tara, in functie de membrii care se vor inscrie ! Fiind eu si mircea pana acum, se va gasi o balta intre cluj si timisoara, daca se anunta si bucurestiul si constantza, gasim alta locatie in jurul sibiu-brasov, sa fie la indemana tuturor !!
Ar fi primul Tico meeting outdoor, ideea e o recreere ... decat sa stam intr'o parcare la povesti, de ce nu la iarba verde ! Toate cele bune tuturor, doritorii sa se anunte si in 3-4 saptamani ne organizam cum trebuie : data, locatie, etc ! |
sunt si eu interesat de aceasta intalnire...dar eu mai mult de 24 ore nu pot sta nin cauza serviciului :(( ... dar si dk stau mai mult pe drum tot vreau sa vin... :D
|
Hai sa o extindem :)...o intalnire a "buburuzarilor" :) Tico/Matiz/Seicento si mai tot ce se gaseste pe 4tuning :D
|
Quote:
|
Quote:
P.S sa aduceti unditele cu voi (fara dinamita:lol::lol::lol::lol:) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning