![]() |
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
www.autoscout24.de (nl ...) www.autotrader.fr (co.uk ...) |
Quote:
Motor e indestructibil daca ii dai ulei bun si avea un consum de 7-8 in oras in regim normal. Alin poate sa confirme toate astea. |
Si ce pret ar avea aceasta masinuta?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
La motor de 2,5 nu ai cum sa iai consum de 7-8 in oras. Parerea mea este sa-ti achizitionezi o masina pe care sa inveti sa conduci, dupa care poti trece si la M5 daca ai posibilitatea. Pt. inceput, iti recomand un Cielo sau Espero. |
Quote:
Masina cand a ajuns la noi avea cam 180 mii km si a fost biciuita de toata lumea care o avea sub picior pana pe la 250 mii km(limitarea a fost urcata de la 7500 rpm la 8000 rpm).Uleiul era schimbat la interval de 3000 km aprox. Masina a fost vanduta in satu mare si are aprox 300 mii km, deci este destul de fiabila masina , ce zici? P.S. cu admisie, chip si evacuare masina scotea cu G-tech 0-100 km\h sub 7 sec (cu cutia de pe motorul de 2.0) ...asta era pe la 200 mii km. Stock are 7.5 0-100 km\h |
O fi cum spui, nu te contrazic ca nu are rost. Eu faceam referire la un motor de 2,5i standard. Si apoi, nu ai spus nimic de modificari!:-)
|
Acum daca tot veni discutia, te mai intreb ceva: Ca un motor de 2,5i sa consume 7-8% oras, in afara de chiptuning ce-i mai trebuie si la ce turatie se schimba viteza?
Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
da si mie putin un id de mess sau un nr de tel ca vreau sa vb ceva cu tine in leg cu bmw urile... multumesc |
Tel. meu este 0743.019281, e-mail [email protected].
|
Quote:
In situatia ta sunt si eu.Sa vedem ce o sa fie cu taxa si poate aducem ceva de afara ;) Eu ma gandesc la o Calibra, sau la o Vectra A. Nici Astra nu ar fi rea.Zic ca nu sunt greu de intretinut, sunt ieftine la piese si sunt destul de bune, din cate am auzit eu.Sa`mi spuna cineva daca ma inshel:P Dar mai intai de toate sa ma vad cu permisul in mana :D Pana atunci, prin spatele blocului cu loganu :D:D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning