![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Spor la lucru si sa iasa ceva frumos...
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Spor la treaba si la aranjat piese, daca tot ai iesit la pensie :-)
|
:)) nu-l pensiona ca mai are..
|
1 Attachment(s)
.......:twisted:
|
pfoaaa...ce este acolo:D...
ce are de gand BTL-ul?:D |
Quote:
|
Bagam lumea in boala :lol:, daca nu mai zice nimeni nimica ajunge topicul lui pe ultima pagina si nu-i bine, asa ca din cand in cand va mai aparea cate o poza, doua;)
|
Quote:
|
ma gindeam acum seara ca lucrati - am trecut prin zona - dupa o zi in service la gusty eram prea obosita sa mai intru la povesti - poate trec miine daca va gasesc acolo
|
Va trebui o inviantie spaciala ca sa zica toate planurile, asa ca sa lasam pozele sa vorbeasca, in care se va vedea tot ce sa facut si ce nu;), doar il stiti bine pe BTL, daca pana acum masina a aratat bine..............dar mai bine sa asteptam finalul.
|
te asteptam peste cateva luni cu alte "bunataturi" !! bafta!!!!
|
1 Attachment(s)
Dupa cum am zis va dura ceva vreme(luni) pana voi finaliza ceea ce imi doresc in rest las spionul 00,7 sa-si faca de cap. Caline ti-ai riscat viata.
Cu aceasta ocazie vreau sa aduc la cunostinta ca un bun prieten a plecat dintre noi si durerea e mare,a fost tot timpul cu noi la show-uri si am impartasit toate bucuriile acestei pasiuni impreuna nu pot decat sa zic '' Dumnezeu sa-l ierte ".(Fordul negru din poza, langa BTL) |
11 Attachment(s)
Pt.cei interesati sunt rugati sa trimita PM ca sa nu facem talcioc aici, preturile sunt mici cu transport gratuit.Referitor la volanta care este 1400 modificata si usurata cu 780gr.
|
de masina ce se mai aude ?
|
volantele se iau dupa ambreiaj nu dupa motor...ca 1.4 are si de 180 si de 200 ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning