![]() |
Re: Masini vazute in Sibiu
2 Attachment(s)
azi dimineata ...
|
corrado?
|
audi quattro...la modelul stock sub capoata se gasea un motor cu 5 cilindri in linie supraalimentat care dezvolta o putere maxima de 305 CP. la cum arata botul acesteia presupun ca mai are cativa ponei in plus :lol:
|
he he he uite ca ajuns masina lui cipig60 aici :D era si a mea prin zona
|
pe a ta nu am vazut-o in zona , dar in fiecare dimineata o vad pe siretului :)
|
pe siretului stau iar in dimineata asta n-am plecat cu masina
|
eu zilnic imi iau un coleg de pe intrarea siretului , de aia o tot vad :)
|
Quote:
Ce e chestia aia de pe capota frate? e folositoare? ca de design nu cred ca a pus-o... |
@ AdrianSB: intr-adevar este un audi quattro, dar masina aia cand a iesit din fabrica avea MAXIM un motor in 5 cilindri de 2.2l de 220 de cai.
Ce spui tu de 305 cai din 5 cilindri si 2.1l este vorba de Audi SportQuattro care a fost fabricat in 224 exemplare si extrem de rar(putin spus) Este una de vanzare pe mobile la 195000 euro. CLICK |
monstru :))
|
@ paul am fost pe aproape :oops: , ca design si modelul de 305 CP este asemanator cu quattro :oops:
|
3 Attachment(s)
scuze de claritatea pozelor ... foarte asemanatoare cu claritatea video-interfonului :oops:
una bucata Porsche si un Ford :shock: |
Fordul ala e imens :) cand ajung acasa o sa postez si eu o poza cu el ca l-am prins in fata blocului parcat langa o berlina :)
|
1 Attachment(s)
una mica
|
imi place masina, arata genial, mai putin flacarile de pe aripa...sau flacara....
da si cu aia, daca as primi-o m-as bucura ca un copil :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning