![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
Si eu urmaresc femeile in masini mari si de cele mai multe ori vad ca nu prea se potrivesc cu aptitudinile lor intre-ale condusului.
Pentru ele cele mai potrivite sunt masinile mici.. si on-topic... femeile sunt atrase fara sa vrea de acest aspect al tau ca barbat si anume masina doarece o masina buna/frumoasa/noua/puternica etc arata faptul ca acel barbat este "potent" din punct de vedere financiar |
Na, acum ma intreb si eu: daca e potent din punct de vedere financiar, da' impotent din sensul propriu al cuvantului, ce face?
|
asta observa ele initial,ca e potent financiar..este ceea ce se vede la suprafata.
Exact cum tu vezi o femeie frumoasa...si cand ajungi cu ea acasa e frigida. |
Quote:
:)) |
faza cu masina tare=situatie financiara excelenta.....e dscutabil in romania si am mai zis ca sunt destui parliti cu seria 5 pe care abia isi permit sa-l intretina
|
Pentru femeie ar trebui sa fie mai importanta potenta barbatului si felul cum f*te, decat masina pe care o are in parcarea blocului sau a vilei. Potenta sa trebuie sa fie mai presus decat grosimea portofelului...
Sexul e mai de pret decat banul... cel putin asa ar trebui sa fie. Ma rog: eu spun cum ar trebui sa fie corect, dar vad ca 80% din femeile din tara asta sunt niste Monici Columbesti... (sper sa fi scris bine) |
exista multe exemple in domeniul acesta mai ales in unele complexe studentesti =)) majoritatea pun botu ... si stiu asta ptr. ca am vazut: sunt anu 2 la facultate si acum un an aveam un coleg, fetele nu prea il bagau in seama dar de cand si-a luat motor si a mai venit si iarna cu masina pe langa motor sa observat o crestere majora a apelurilor telefonice :))))) si in plus pe langa femei o masina cunoscuta si stilata mai aduce cu ea si respect
PS: corectati-ma daca gresesc :D |
Quote:
Potent sau impotent.,pana la urma fata isi poate alege..unu o plimba unu o satisface :???: , am vazut cazuri ,dar nu dezbat aici ca e offtopic. Quote:
Quote:
Sincer in dreapta nu am mers iar la volan sa fie o femeie , doar stiu cateva femei care stiu cu volanu ;) si le-as da si oltcitu la o tura |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pe ele ar trebui sa le sperie Quote:
De exemplu eu , am un oltcit (unicat tunat lalala ce zic altii) ... ideea e ca asta mi-a adus multi prieteni si e normal, doar ca ,cu putini am ramas... pana la urma prieten e acela care daca masina e facuta armonica pe undeva primu lucru iti zice . bine ca esti teafar , nu ai patit nimic si are incredere in fortele tale..ca vei putea face prin vointa masina ..cum a fost , sau chiar mai bine Eu unu am trecut prin asa ceva, , credeam pentru cateva clipe ca ..nu o sa se mai poate face nimic.. ,atunci am realizat cati prieteni am adevarati Quote:
|
Quote:
Stii vorba aia: mai bine taci si lasi senzatia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa elimini orice indoiala! PS: stiu mustangu` ala, m-am invartit ceva pe langa el (am facut chiar si o poza, da` omului i-a tremurat mana) :( Quote:
Quote:
******-flame si off-topic-aleks |
Claudia.. daca tu intre 2 semafoare auzi motoarele si iti dai seama ce motor are..masina din trafic... uauuuu e demn de cartea recordurilor..,
Totul a inceput daca se recunoaste in trafic ...intr-un timp scurt intr-o aglomeratie pe masura ..si multa agitatie..mult zgomot..(citeste mai sus era vorba in oras ) Eu imi sustin parerea ca e dificil sa estimezi perfect in asa conjuctura Si va rog postati la topic.. fara controverse..si fara a face din tantar armasar E bine , e imbucurator ..ca voi femeile.. stiti si ca luis vuitton face posete dar ca si Borbet (Peter Wilhem Borbet) face Jante..;) O zi buna tuturor :D |
Quote:
@Clau - foarte bine spus: masina e un fel de carte de "vizita" pentru cei / cele din jur. Si o repet cand spun: conteaza si pentru materialiste, si pentru cele care nu sunt materialiste. Daca nu intelegeti la ce ma refer prin faptul ca masina e importanta si pentru o femeie care nu este materialista, cautati posturile mele din urma. :) |
Quote:
|
Quote:
Si ca sa nu ma mai "amendeze" aleks, o sa continuu on-topic: De multe ori masina, ca si hainele, ca si bijuteriile, sunt felul proprietarului de a lasa sa se inteleaga situatia materiala. Ca unii au masina doar de fite, altii de nevoie, si altii din pasiune face diferenta intre oameni. Si pentru fiecare categirie din cele 3 exista si tipuri de femei: -masina de fite aduce dupa sine femei care asta cauta: atentie! -masina ca necesitate: de cele mai multe ori e stock, deci nu va atrage atentia => femei cu capul pe umeri -masina ca pasiune poate atrage ambele categorii de femei, in functie de ce are si tipu` in cap si ce cauta. Si atunci pentru femeia cu capul pe umeri nu cred ca e asa important ce conduci, atata timp cat se simte bine cu voi (tu si masina), in timp ce femeia care cauta atentie nu o sa se uite niciodata dupa o masina de TABLA, cand au aparut masinile de PLASTIC... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning