![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
http://www.vehicular.isy.liu.se/Lab/SVC/index.html Are si animatzie cum functioneaza mecanismul de modificare a compresiei,cu toate ca nu stiu cat de fiabil este un astfel de motor,din ce am citit ar fi idealul,cu un motor mic se ating performantele unui motor mare dar la consumul celui mic,ideal nu :),vad ca saab ar fi taticu dar se pare ca si Nissan are ceva asemanator. Dupa distributie variabila era logic sa urmeze compresie variabila...oare ce urmeaza? |
care cunoste vreun vopsitor( sa lucreze mai moca de ex pentru o bere :D )sa imi vopseasca si mie pleoapele, am tot ce-mi trebuie: vopsea+diluant, epoxi, intaritor lac, lac+diluant, intaritor epoxi
|
Eu stiu vopsitor. Nu stiu cum sta cu timpul insa...
|
oameni buni...la noi in judet mai activeaza vreun club auto? sunteti careva membrii?
|
da activeaza un club si la noi.... e super tare ..A.C.R. ii zice :)
Ba deci poate ne vedem si sambata la kaufland dupa 23 cand iasa marius3k de la scarbici :p |
Hai sa nu personalizam, da!?!?!? :lol:
facem si noi o poza, alea-alea... |
ce glumetz esti racer_sonik 8)
|
Road Runners, Afterdark, Speedline, Legal-Racing si cam atat stiu eu
|
Quote:
E cam ne-animat in ultima vreme dar poate-si revine(dak am fi mai multi din HD sigur i-si revine ;) )...eu astept niste stikere de la shadow da nimic nimic...tot se pierd prin posta ?????? :( |
In ultima vreme tot mai multe accidente mortale in care sunt implicati cei de pe forum :(.... de data asta victima e "micutzu_mrc" =Presedinte Midnight Racers
http://www.realitatea.net/94301_Curs...l-tragic.html# Dumnezeu sa-l ierte... :( |
Desi nu l-am cunoscut personal dupa ce am vazut postul m-am documentat un pic in legatura cu MICUTZU(oricum fara folos acum) si am inteles ca a fost un om care avea multe de spus in automobilismul amator din Romania pe toate planurile. Dumnezeu sa-l odihneasca si sincere condoleante familiei si celor apropiati!:cry:
|
Quote:
|
Odihneasca-se in pace! :(
|
Nici eu nu l-am cunoscut personal....dar la fel cum zice si Puiu...Dumnezeu sa-l odihneasca si sincere condoleante familiei si celor apropiati!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning