![]() |
re: Club Ford Capri
Ce parere aveti (atat cat se poate spune) despre Capriul asta: https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...i_xx14485.html... merita cumparat (mai ieftin, evident, decat pretul afisat)?
|
e un mk II cam rarut in tara noastra....negociaza si inhata-l daca mai e de vanzare(l-am vazut in iarna prima data).
mie mi-au placut barele si masca fata,iar la interior arata destul de ingrijit. |
cui trebuiau ceasuri de capri?????
|
Quote:
pare original tot..si nah..e ciudat sa vezi un MK II cu faruri duble(si patrate) pare model pt USA...deci cum zice codrin44 e prea interesant sa il ratezi..dk iti permiti o suma apropiata :twisted: CV-03-BTF ...ceasuri de bord(cu tot cu bord) ii trebuiau mai demult lui jaguar211 la pagina 40 si lui mihaig(il stii tu) dar ceasuri albe :) |
la un moment dat postase pe aici si posesorul mk2-ului de vanzare,ca intrebasem eu de faruri si cica-s de pontiac(parca)
cataline,tine ceasurile acolo,nu le da ca nu se stie cand o mai fi nevoie.le-ai facu cu fibra optica? |
Joi ma duc sa-l iau, dar nu stiu exact cum sa fac cu actele... o radiez acolo, imi dau nr provizorii, o aduc aici, ma duc la rar, fac identificarea si atat? :)
|
Nuuu... Era Unu Care Tipa Dupa Un Ceas De Apa Sau Benzen... Altul In Afara De Ady.
|
Salutari !! Silence Power, care joi ? Adica pe ce data ? treci si prin Radauti daca tot ajungi in SV.
|
Cine stie de la ce masina se potrivesc chederele laterale de pe portiera ? Ale mele is varzet... Saptamana viitoare pun si poze cu capritza !!
|
na poftim cine a dat pe aici....cred ca merg chedere de la aproape orice masina.
silence> de la SV tre sa te intorci cu nr. rosii de SV si acasa treci pe la RAR. daca treci prion BC, eu nu-s da e gabi in caz ca ai nevoie de ajutor sau altceva. bafta si nu te dezamagi...ia fordul si fii mandru de el |
chedere..... eu pus der dacia.... si innodat la ele....... dar spus unu odata ca ar merge de citroen oltenesc..la fix...hc..
!!! scuze... fost in camera motoarelor...!!!! |
@mihaig, in functie de ora la care plecam din SV s-ar putea sa trecem si prin Radauti
@codrin, multam pentru incurajare si pentru ajutorul oferit, de care voi profita in caz ca situatia o cere:) Totusi, s-ar putea sa nu plec joi, dat fiind ca la serviciu se desfasoara o "mare" campanie la care tre sa-mi aduc aportul, dar s-ar putea sa ma strecor :) |
eu sunt interesat de TUROMETRU de Capra...daca ai baga un pret te rog
|
Respect fratilor caprari !!!
Am lipsit o vreme, dar m-am intors. N-am fost plecat nicaieri, dar am avut mult de lucru. Am mai lucrat cate ceva pe masina dar mai am destul. Mi-am comandat in Germania distantziere pentru roti si m-am inervat la culme cand mi-au ajuns... in loc de 5 cm pe roata, am primit 5 mm/ roata...sa crap nu alta. |
3 Attachment(s)
Apropo mi-am mai luat o capra ptr. piese.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning