Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

GABBY_ 03-02-07 01:43

Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta

praf de praf nene ,am adus 15 l de ulei si am plecat acasa cu ei ptr ca in port era mai ceva decat o furtuna de destert.poate alta data

Most_Wanted 03-02-07 02:34

atunci cand faci planuri atunci nu iese.....alea nepalnificate ies mai misto

BuGyy 03-02-07 03:01

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted (Post 728473)
atunci cand faci planuri atunci nu iese.....alea nepalnificate ies mai misto

da ai dreptate cele mai frumoase ies neplanificate pe moment cum a fost atunci pe Bd Mamaia ...dar si astea planificate ies foarte bine pacat ca nu prea tine vremea cu noi :(

CT-07-APV 03-02-07 03:20

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 728430)
praf de praf nene ,am adus 15 l de ulei si am plecat acasa cu ei ptr ca in port era mai ceva decat o furtuna de destert.poate alta data

Unde erai cu uleiu cand toata lumea il cauta? La un moment dat erau toti inebuniti ca nu e ulei si acu apari tu. Hmm daca viit sa vi la locu si ora spusa ca nu te-am vazut de la inceput

p3rv3r5ul 03-02-07 10:27

nu inteleg totusi de ce se schimbau locatiile asa des...

leonard 03-02-07 10:56

din prima locatzie am plecat ca batea vantu shi ne lua pe sus....shi din a doua locatzie am plecat ca s-au plesnit aia....shi nu mai era de stat.....ca veneau cactushii......in port daca stateai 10 min te ingropa in nisip.......asta e ..am avut ghinion....pacat ..ca au fost mashini multe........oricum ..in a doua locatzie a ieshit frumos de tot......data vitoare poate o sa avem norok

sonykel 03-02-07 10:57

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul (Post 728679)
nu inteleg totusi de ce se schimbau locatiile asa des...

de oamenii cu sirene shi shepci ai auzit?daia se schimba des...

peter 03-02-07 11:16

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 728488)
Unde erai cu uleiu cand toata lumea il cauta? La un moment dat erau toti inebuniti ca nu e ulei si acu apari tu. Hmm daca viit sa vi la locu si ora spusa ca nu te-am vazut de la inceput

el trebuia sa audca uleiu...dar nu a mai facut rost..si intr-un final a facut rost..e 15 l....si apoi cine se dadea aseara ? nu ai vazut ce furtuna era in port.

leonard 03-02-07 11:41

lasa amh gabby...pastreaza uleiul ptr data viitoare....poate av fi mai cald

GABBY_ 03-02-07 12:40

l-am pastrat....s-a spart un bidon in masina si noroc ca nu a udat decat presul de cauciuc.am oprit intr-o interesctie si l-am lasat acolo pe tot .se mai face rost oricum :) in prima locatie nu am putut ajunge ptr ca m-a amanat ala cu uleiul .ramane pe data viitoare cand astept un anunt pe privat si de la alte pers :)

CT-07-APV 03-02-07 12:52

4 Attachment(s)
Dupa intalnire ne-am retras la un suc Red Logan Team :) Sper sa va da-ti seama cat de cat ce e acolo. Urmeaza alte poze pe timp de zi.

Psycho 03-02-07 17:15

acum intelegetzi ... si vorbesc pentru " juniori " de ce asa zisii " seniori " nu vrea sa vina cu voi ;) datorita :

1 incidentelor care s-au intamplat aseara

2 pentru k din 10000000000000000000 de mashini doar 2 - 3 fac ceva .. in afara de a pleca cu scartzait ...

3 pentru k organizarea lasa d dorit ;)

respekt .. luati-o k o critica , k un sfat ... ca ce vretzi voi pentru viitor ...

GABBY_ 03-02-07 18:50

tata ,ptr tine tot respectul ,iti dau dreptate ,n-am ce zice.mai vb

sonykel 03-02-07 23:10

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 729272)
acum intelegetzi ... si vorbesc pentru " juniori " de ce asa zisii " seniori " nu vrea sa vina cu voi ;) datorita :

1 incidentelor care s-au intamplat aseara

2 pentru k din 10000000000000000000 de mashini doar 2 - 3 fac ceva .. in afara de a pleca cu scartzait ...

3 pentru k organizarea lasa d dorit ;)

respekt .. luati-o k o critica , k un sfat ... ca ce vretzi voi pentru viitor ...

oricum eu am ajuns la urmatoarea... concluzie shi nu vrea sa supar pe nimeni intalnirele neplanificate si cu maxim 7-8 mashini ies cel mai bine... ptr ca din astia 5-6 tot ne dam nu mai e aglomeratie nu mai e pericol de nici un accident sau sa iei vreun spectator pe capota(ma refer la aia care ies ei repede sa pozeze urmele)
dar si intalnirile astea mari au farmecu lor... dar pan la urma tot la 7-8mashini se rezuma la sfarshit...

BuGyy 03-02-07 23:14

Io crek nus organizate de cine trebuie si iese un halmes balmes... !

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning