![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning Constanta
praf de praf nene ,am adus 15 l de ulei si am plecat acasa cu ei ptr ca in port era mai ceva decat o furtuna de destert.poate alta data
|
atunci cand faci planuri atunci nu iese.....alea nepalnificate ies mai misto
|
Quote:
|
Quote:
|
nu inteleg totusi de ce se schimbau locatiile asa des...
|
din prima locatzie am plecat ca batea vantu shi ne lua pe sus....shi din a doua locatzie am plecat ca s-au plesnit aia....shi nu mai era de stat.....ca veneau cactushii......in port daca stateai 10 min te ingropa in nisip.......asta e ..am avut ghinion....pacat ..ca au fost mashini multe........oricum ..in a doua locatzie a ieshit frumos de tot......data vitoare poate o sa avem norok
|
Quote:
|
Quote:
el trebuia sa audca uleiu...dar nu a mai facut rost..si intr-un final a facut rost..e 15 l....si apoi cine se dadea aseara ? nu ai vazut ce furtuna era in port. |
lasa amh gabby...pastreaza uleiul ptr data viitoare....poate av fi mai cald
|
l-am pastrat....s-a spart un bidon in masina si noroc ca nu a udat decat presul de cauciuc.am oprit intr-o interesctie si l-am lasat acolo pe tot .se mai face rost oricum :) in prima locatie nu am putut ajunge ptr ca m-a amanat ala cu uleiul .ramane pe data viitoare cand astept un anunt pe privat si de la alte pers :)
|
4 Attachment(s)
Dupa intalnire ne-am retras la un suc Red Logan Team :) Sper sa va da-ti seama cat de cat ce e acolo. Urmeaza alte poze pe timp de zi.
|
acum intelegetzi ... si vorbesc pentru " juniori " de ce asa zisii " seniori " nu vrea sa vina cu voi ;) datorita :
1 incidentelor care s-au intamplat aseara 2 pentru k din 10000000000000000000 de mashini doar 2 - 3 fac ceva .. in afara de a pleca cu scartzait ... 3 pentru k organizarea lasa d dorit ;) respekt .. luati-o k o critica , k un sfat ... ca ce vretzi voi pentru viitor ... |
tata ,ptr tine tot respectul ,iti dau dreptate ,n-am ce zice.mai vb
|
Quote:
dar si intalnirile astea mari au farmecu lor... dar pan la urma tot la 7-8mashini se rezuma la sfarshit... |
Io crek nus organizate de cine trebuie si iese un halmes balmes... !
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning