Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

costinbv 21-02-09 19:03

Re: Propuneri/Challenges

Quote:

Originally Posted by kenzor (Post 2087374)
offtopic: nu'i nici o graba ,doar sunt curios cum arata lucrarile voastre :D

ot: daca blu a participat cu smart forseven pot sa particip si eu cu smart fortwo?

blu a inventat un smart iar tu vrei sa faci unu care deja exista dar nu este "cerut" in challenge... la tine e mai usor sa iei o poza de pe net din care sa te inspiri dar blu a dacut ceva nou care totusi are elemente din forfour :D

kenzor 21-02-09 21:32

doar am intrebat. particip,bine.nu,iarasi bine :)

mnc.risty 22-02-09 13:47

nu vreau sa fiu rau dar de cand te agiti cu intrebarile faceai alt smart...

radu.3 22-02-09 13:55

aha, si poate scoteai roadster de data asta :lol:

OnTopic: La A6 sunt obligatorii ambele pozitii? Sau ajunge doar una ?

mnc.risty 22-02-09 17:41

Nu trebe ambele pozitii.Cum vrei tu..cum stai cu timpul.

ANDR31 22-02-09 19:17

poate ca sunt facute de tine dar nu ai postat unde trebuie !!!!!

L4uR 23-02-09 10:05

2 Attachment(s)
in caz ca nu reusesc la timp sa scanez...raman astea:D

danny80 23-02-09 22:28

Oups !

In primul rand imi cer scuze ca ma bag peste un topic creat pentru cu totul altceva, decat prezenta mea aici, dar fiind posesor de smart forfour si mare fan al acestei masini (cred ca mai degraba invers:) ) as avea o mare, mare rugaminte fata de cei care au postat pozele aici: va deranjeaza daca iau pozele sa le postez si pe forumul clubului ?
Desi mi-ar face mult mai mare placere daca le-ati posta chiar voi, poate si cu un ..cat de scurt comentariu, la ce v-ati gandit cand ati adus acele modificari.
La toate am ramas WOOOOW ...dar parca ce a facut "giubau_v8" - as incerca cel mai repede in realitate.

Evoluzione 24-02-09 06:57

Despre Smart Forfour VMP:

Postez pe seara, inca nu e gata... Lipsesc jantele si culorea. Dar conceptul e gata :D You'll see ;)

Despre Audi A6:

Nu stiu daca raman... Tot ce am incercat puna acum a esuat :(

costinbv 24-02-09 17:21

Quote:

Originally Posted by danny80 (Post 2094478)
Oups !

In primul rand imi cer scuze ca ma bag peste un topic creat pentru cu totul altceva, decat prezenta mea aici, dar fiind posesor de smart forfour si mare fan al acestei masini (cred ca mai degraba invers:) ) as avea o mare, mare rugaminte fata de cei care au postat pozele aici: va deranjeaza daca iau pozele sa le postez si pe forumul clubului ?
Desi mi-ar face mult mai mare placere daca le-ati posta chiar voi, poate si cu un ..cat de scurt comentariu, la ce v-ati gandit cand ati adus acele modificari.
La toate am ramas WOOOOW ...dar parca ce a facut "giubau_v8" - as incerca cel mai repede in realitate.

OFF: salut si eu sunt posesor de for four (adica mama:D) si imi poti zice si mie forumul acela.. sau macar un om cu linku :D

ms >:D<

Evoluzione 25-02-09 08:10

1 Attachment(s)
Danny, ce zici de VMP-ul meu? :lol:

giubau_v8 25-02-09 09:18

mai e cineva cu ''zmart'' :D ? daca nu..faceti pol-ul ? :D

costinbv 25-02-09 14:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2098533)
mai e cineva cu ''zmart'' :D ? daca nu..faceti pol-ul ? :D

am terminat "zmartu"

hasura e cea mai groaznica da merge:)) =)) e facuta in "scarba"

mnc.risty 25-02-09 15:35

1 Attachment(s)
pentru challenge'ul cu A6..spatele nu am mai apucat sal fac..am avut alte probleme:sad:

kenzor 25-02-09 17:06

a6'ele ala mi'a intrat in inima asa cum intra creionu ala in capu' emoticonului :writers_b @-)

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning