Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe tex (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/175104-e36-coupe-tex.html)

IF-88-MDL 03-11-11 21:05

Re: E36 - coupe tex

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4689374)
.........vanduta! viitorul proprietar poate o sa-mi continue ''munca'' pe forum!;)

:( foarte rau!sper sa fie mai frumoasa urmatoarea!
ai vandut-o aici la noi?ca am vazut-o azi pe aici. sper ca actualul proprietar sa o pastreze asa cum ai pastrat-o si tu!

neagk 03-11-11 21:58

La ce pret s-a dat? PM daca nu vrei sa scrii aici.
Ms.

jakal 03-11-11 22:36

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4689374)
.........vanduta! viitorul proprietar poate o sa-mi continue ''munca'' pe forum!;)

bah...arata intr-un fel masinuta....tu sti mai bine....:???:
cred ca regreti un pic...sau un pic mai mult poate..

bafta si asteptam noua achizitie...

Nosfer 04-11-11 00:06

Sper sa aiba mare, mare grija de ea noul proprietar. Daca revii tot cu o matza sunt sigur c-o sa iasa si mai misto, mai ales ca acum stii exact in ce sa investesti inca de la inceput. :D

Maniak22 04-11-11 00:09

Sper ca iti iei tot o bavareza :D si sa o faci la fel de frumoasa

motzu 04-11-11 00:37

liviuleeeeeeeeeeeeeeeeeee esti nebunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

liviu tex 04-11-11 09:13

am vandut-o din cauza unor mici probleme financiare! revin in fortza foaaaarte repede,maxim o luna si tot c'o matza bavareza! iubesc modelul asta,mi s-a pus un gol in stomac,jur,cand m-a sunat baiatul care a luat'o pe texulica si nu pot sa-mi schimb pasiunea pt modelul asta! am vrut cv mai mare intr-o perioada dar nu,e36 e tot ce trebe!

motzu 04-11-11 09:43

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4690211)
am vandut-o din cauza unor mici probleme financiare! revin in fortza foaaaarte repede,maxim o luna si tot c'o matza bavareza! iubesc modelul asta,mi s-a pus un gol in stomac,jur,cand m-a sunat baiatul care a luat'o pe texulica si nu pot sa-mi schimb pasiunea pt modelul asta! am vrut cv mai mare intr-o perioada dar nu,e36 e tot ce trebe!

sunt sigur ca revii tot cu e36:lol:
baftaaaaaaaa!!!!

crysty.bobok 04-11-11 12:38

Quote:

E bun asa, la un moment dat vroiai e39, pentru oras e destul de mare masina, un e36 ar fi ideal, dar cu siguranta sedan sau touring !

Ai pm !

sYdanyel 04-11-11 17:43

Urat ca ai vandut-o pe Monika :lol: . Bafta la un nou proiect Liviu , o sa iasa ceva si mai frumos ;)

dr_pricop 04-11-11 20:52

Quote:

Mister stai linistit masina a ajuns la un super baiat o sa aibe grija de ea.Am admirat-o si eu in seara asta ca vine cu mine la sala si era super incantat.Bafta cu noul proiect

RIcKO 04-11-11 20:56

Sper sa mergi tot pe coupe !!!

liviu tex 04-11-11 21:00

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 4691855)
Mister stai linistit masina a ajuns la un super baiat o sa aibe grija de ea.Am admirat-o si eu in seara asta ca vine cu mine la sala si era super incantat.Bafta cu noul proiect

mi-a spus Doctore ca sunteti colegi!:-) aseara am vb cu el si-mi spunea ca mai are un coleg la sala tot c'o matza neagra,ca d'abia asteapta sa i'o arate si sa'l imbolnaveasca!!:lol:

sper sa aiba grija de ea! am uitat sa'i spun ca trage spatele si ca urmeaza iarna! mai i'l ''povatuiesti tu:D:D!

ms frumos.........

liviu tex 04-11-11 21:01

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4691857)
Sper sa mergi tot pe coupe !!!

tot pe coupe...sunt la o distanta mica de viitoarea...:D

RIcKO 04-11-11 21:03

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 4691871)
tot pe coupe...sunt la o distanta mica de viitoarea...:D

Asteptam cu nerabdare ....:D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 20:35.

- Copyright 2026 4Tuning