![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Quote:
Nu-mi plac SF-urile deci Balosule, ai dat-o in bara cu "anecdota" asta... :lol: |
Quote:
LUKE SKYWALKER e din star-wars , iar SITu' era DARTH VADER ... La un moment dat este o replica celebra : LUKE ... "I'm your father !!! " De acolo si vorba din reclama : "ala de respira greu ... era ta-su' bah !!!" |
Trecem si noi la lucruri mai serioase? :rolleyes2
|
Quote:
|
Da am vorbit. Sunt in asteptare.... :| Mai pistonez eu zilele astea
|
tng-ule muta toate discutziile are nu au legatura cu clubul te rog in alta parte.
merci. |
Am adus ursul de la Bucuresti.
Maine urmeaza sa schimb pompa de frana care azi a cedat, sa pun garnitura la joja de ulei ca musteste ca la balamuc, daca e timp montez si suspensia si centura din dreapta de la Schroth. Am schimbat anvelopele pe fatza, am indreptat janta care facea probleme, am scimbat flansha la cutia de viteze. Singura problema pot sa spun majora, ramane wastegate-ul care inca face presiune ca la balamuc si risc sa sparg motorul. Azi am pozitionat asa cum trebuia de mult timp, bara fatza. Am montat ceasul de boost in suportul lui de la BSR pe bord. Am rezolvat problema cu semnalizarea. Aaa! Uitasem, am vopsit si aripa pe dreapta ca se vedea kit-ul ala urat pe ea! Fortza!!! |
Quote:
|
Nu-i problema... O sa fiu acolo intre cupe, o fur pe cea mai mare!!! :lol:
|
Quote:
|
Felicitari Mihaitza Stan cu Citroen BX Diesel pentru Locul 2 si cupa castigata la event-ul de la Ianca - Braila! :peace:
Felicitari pentru participare Adi Viteza! :peace: Fortza RED ZONE Motorsport! :peace: |
Hai ca incet incet se misca treaba :D mare noroc cu boostcontrollerul norocos :twisted:
La mai multe,imi pare rau ca n-am putut ajunge :rolleyes2 |
Felicitari Mihaitza..imi pare rau pentru Donu ca am auzit ca din cauza vremii umede nu s-a mai inscris...oricum macar stii ca masina e gata si nu mai ai probleme cu ea. Decat sa scoti borduri Donule mai bine ca ai stat la locul tau. Felicitari Baieti.
|
ms baieti ! masina s`a comportat f decent !
Multumiri lui iulica(julaikos) si lui nebunu care la 8 dimineata s`a intors din drum sa`mi ia mie piese pt masina ! Forta si felicitari bobi,nebunu,adi,sobi ! |
si din seria : softu dinaintea cursei , un soft fortat !
https://www.youtube.com/watch?v=mdgbXkYIVlc |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning