![]() |
Re: Daewoo Cielo Low-Low Matte Green (Cult)
14 Attachment(s)
Niste poze facute de mine astazi ..:oops: ... si o sa urmeze saptamana viitoare niste poze profii!
|
Pozele sunt cumva editate pentru ca mi se pare vopseaua mai inchisa fata de pozele vechi :???::???::???:
|
Un cielo care arata excelent.Felicitari pentru realizari. Poate ne vedem in vara asta pe clisura pentru ca ajung destul de des pana la jumatatea distantei.
|
Quote:
Quote:
|
absolut superba...uni din putinele cielo facute "german look" care a dat roade! respect pt ceea ce'a iesit din masinutza asta !:twisted:
|
Quote:
De maşină.. fără cuvinte! E superbăă |
e masina perfecta! te rog mult spune`mi cum ai facut farurile si unde sau daca asa le`ai cumparat.
spor in continuare |
Quote:
Quote:
Quote:
|
lupele sunt de un anumit fel? interiorul e vopsit negru mat/lucios? tot ei au montat lupele? la custom garage?
multumesc |
4 Attachment(s)
Ivite, un portbagaj pe masina si cu ce se vede in poza si esti direct pe sistem giagichi :lol:Merg bine cu masina plus alte obiecte de genu
|
6 Attachment(s)
Da da tare cutiile .. si asa se uita ciudat lumea la mine :)) dapai sa ii mai pun si aia :lol:
p.s. si niste poze putin umblate ... facute de un baiat |
ivi, se pare ca acum am 2 motive sa intru pe topicul tau, 1 pentru ca imi place masina, 2 pentru bancurile de pe aici =))=))=))
Despre masina nu am ce spune, mie unul imi place la nebunie, desi nu am nici o treaba cu cielo( nu imi place) dar cum arata al tau cred ca daca s-ar mai fabrica ar fi matrita:))) si ca sa nu spuna lumea ca am mancat mamaliga amandoi si de aceea iti laud masina:)), nu imi plac stikerele de pe luneta si...:shock: atat:lol: Bafta! MULTA! |
Nu imi vine a crede . Ai o masina superba , anunta daca ai vreodata drum la craiova
|
Stii parerea mea despre ce ai realizate ivite , asa ca nu mai are rost ...
Felicitari ! :lol::lol::lol: |
Am ramas fara cuvinte cand am vazut reultatul. Felicitari :D Niste faruri galbene ar completa frumos :D Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning