![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
8 Attachment(s)
GATA VERSIUNEA BETA ! ! !
Mai jos aveti arhiva masinii si 2 texturi in caz ca vreti stopuri rosii sau proiectoare galbene, fiecare dupa bunul plac. Va rog sa spuneti daca sesizati probleme inafara de tremuratul atunci cand e foarte low. Mi-sa intamplat azi cand am mai lucrat in RPK sa imi dea o eroare cand intram in career asa ca am fost nevoie sa fac una noua ca sa mearga.O sa vedeti spoilerul acela si bara spate tuning au probleme cu textura tocmai de aia e masina beta inca. Sa imi spuneti si voi daca face la fel:D. Thx P.S.-si niste poze cum ii sta portbagaj clean si stopuri rosii:X |
Si va mai rog eu ceva....luati-o repede ca peste 10 min o scoate de la download..repede repede>>:))
|
Mu*e ca s-a dus editu' si la fel ai zis si la Ibiza:D
|
Vezi ca daca vreau iti sterg postu imediat:)))....(si poate ma iau putin cu ana de o mana)...=))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am incercat o tentativa de Army-Rat....si nu prea mi-a reusit...poate am sa o refac :-)
|
1 Attachment(s)
Am obeservat 2 greseli:
1.Diferenta de noanta intre usi si restul caroseriei 2.Am uitat textura rosie in folder Mai luat o data loganul asta si sa vedem daca s-a rezolvat prob. |
1 Attachment(s)
Si pentru cei care vor stopuri smoked..->
|
Quote:
|
Quote:
|
ai incercat si a doua arhiva cu masina pe care am pus-o? ma intereseaza daca s-a rezolvat p-roblema cu usile
|
Da , usile sunt ok...Bravo!
|
Quote:
|
Da..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
|