![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
2 Attachment(s)
thx...
|
3 Attachment(s)
imi facetzi pofta sa fac si eu un e 34 :))
na si de la mine unu :P |
Ma scuzati ca nu comentez (acum) sunt foarte pe fuga si nu am timp. Am 2 chestii de zis:
1. s0r1n ma bucur ca te-ai intors! Daca nu ai dat de jocul lui maryus incearca aici 2. CAUT UN MODEL DE LOGAN CA CEL PE CARE IL FAC ACUM CU BARA SPATE TUNATA. VREAU SA NU FIE UN TUNING NICI TIGANESC, NICI EXTRAVAGANT, VREAU UN TUNING LA BARA SPATE FINUT. ATENTIE! DACA IMI CONVINE MODELUL OFER RECOMPENSA O MASINA FACUTA DE MINE PE COMANDA DE LA CEL CARE IMI DA MODELUL! ! ! P.S.- nu vreau modelele de pe gta inside;) si modelul as vrea sa aiba in mod special extensia .dff adica din gta sa |
2 Attachment(s)
a-ti dat toti in boala bmw-ului e34
|
3 Attachment(s)
E30..
|
11 Attachment(s)
e pai daca tot este bmw atunci sa fie si de la mn unu la care am muncit toata ziua
bmw m3 e 46 csl |
3 Attachment(s)
Am spus ca voi comenta!
batman-ar fi poza artistica dar ai grija la grafica Thomas_Slrr-te invidiez pt grafica si stilX( narcotycul-adevarata pasiune! Tomas_SlrR-blana de blana Honda aia capa-ma bucur sa te mai vad pe aici. Scuze ca te-am copiat la culoare dar acum am vazut BMW-ul tau:(. Logic ca arata bine, doar e aproape ca al meu:)) totusi ce s-a intamplat cu pozele tale fiindca sunt cam sterse sa zic asa Kryp-nice Golf, as vrea sa te prind cu o gresala ceva ca sti si tu ca sunt carcotas dar nu vad...mai caut;) Robicutz-pozele cu Mertul ala au fost prea tari..daca sunt ale tale bv, schimbi stilul;) in legatura cu BMW-ul este al lui Maryus pt ca nu mi-se pare, e mai low poly oricum frumusel Tomas_SlrR-cat stai pe zi la SLR:R?=)) KidForDrift-ca aspect e bn dar pt drift nu e tocmai OK pentru ca sunt prea subtiri cauciucurile Kryp-bestial E34! NtzDra-fara supare...prea mult curcubeu si prea multa salata Tomas_SlrR-again...Golf belea tabokubmw- e bun dar mai vezi ce faci cu cadrele;) bobi_racers- ma dezamgesti...esti aici de mult timp si nu vrei sa avansezi:( daca nu permite palca video (ceea ce nu cred) macar din poze si lasa screen-urile alea cu puterea motorului ca sunt sigur ca nu se uita mai nimeni:(( Oooh multe comuri nu? Hai sa pun si eu ceva si multumesc pentru PM-urile cu idei despre bara spate. BMW E34 |
Pe zi ce trece tot mai uimit sunt....cat de curand ma apuc de postat...nu prea am avut tmp...am fost la scoala de soferi azi am pus dosarul si miercuri ma duc la legislatie insa maine...sper sa imi fac tmp sa postez si eu:)
Va salut pe toti...si sper sa ma intorc...(nu ca a-si fi plecat) cu proiecte cat mai tari:) am urmarit mereu topicul;) |
8 Attachment(s)
Pimp my car - part I
Before and After. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa vin si eu cu un proiect dar nu gasesc E46 sedan.Pe GOM n-am gasit,
are cineva? |
Cauta si pe Vstanced:D
Baieti (respectiv fete daca aveam) sa fiti si voi pe aici peste cateva ore pentru ca o sa dau o varianta beta la Logan:D Mi-am dat seama ca ce vreau eu va mai dura putin si deja multi o cer...Azi voi da un BETA aici, iar ce va urma il veti putea donwloada doar de pe SLRR-RO |
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning