![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
on topic : pare real;).
Off topic: alta masina nu puteai gasi?:| Daca vede MICu ai dat de belea:lol::punch::poke: LE: Nu am nimic personal cu tine, dar de ce incerci de cate ori ai ocazia sa strici imaginea acestei masini (olTcit):x nu e necesar sa raspunzi.:| LE:Gabi , asa stiam , daca ma insel , imi cer scuze. oricum nu as vrea sa vad vreunul asa in realitate.:D |
Din cāte ştiu eu, nu e MICu' :)
|
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva dar poza asta mi-a cazut la andemana nu aveam alta care sa fie in lucru sau ceva de genu.
Nici eu nu mi-as dori asa ceva!+nu am stiut a cui e masina:sad: Mie unu chiar imi plac oltciturile:D |
3 Attachment(s)
mercedesbykeemodesigns + bonus :lol: ...
|
Foarte frumoasa lucrare , dar ai neglijat un amanunt , se vede ceva ciudat la aripa dreapta a masinii (stanga pozei). Ceva albastru , probabil pe fundal era o masina albastra . :-D
Repara acolo, si e foarte bine.;) Le:si partea de jos de la rama numarului.:-P Ps:Poti pune, te rog, bg-ul?.:-D |
1 Attachment(s)
ms ptr comentariu... uite si bg`u
|
2 Attachment(s)
asta e ibiza mea pt V4TL...
ceva comentarii... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mercedes C-classe comment pls
|
Vezi ca in partea dreapta prelungirea din carbon nu e potrivita f bine.In rest imi place f brush:D
|
Re: vw beetle
2 Attachment(s)
o brushueala ici colo..mai tot inafara de jante,intercooler,pipes de la intercooler,gamepad si ecran:rolleyes2
ce ziceti? :D |
2 Attachment(s)
A3 cabrio am sesizat tarziu ca e rez mica :(
|
cipskate69 - incearca sa folosesti blur pe selecti
Reme - spoileru fata e cam descentrat,selecti colturoase in partea dreapta jos si pragul |
cipskate69 esti intr`o continua avansare:D
|
ms :D mai astept comm' :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning