Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline v2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/182109-street-legal-racing-redline-v2.html)

CraZzy_K1D 17-06-12 12:04

Re: Street Legal Racing - Redline v2

AnduRace - eu l-am pus si la semnatura mea :) acum . trebuie sa imi aduc aminte care era contu si parola

KrYpToN 17-06-12 13:35

3 Attachment(s)
..................

Plesa 17-06-12 16:17

3 Attachment(s)
Plictiseala pe la tara...

radu_cainamisir 17-06-12 16:43

Ma bucur nespus sa vad ca mai intereseaza pe cineva site-ul. AnduRace problema care mie nu imi convine este ca nu merge sa pui poze. Am deschis un theard cu modelele mele WIP si nu pot pune poze. Pot pune linkuri dar acum sa fim sinceri...cine are chef sa deschida fiecare pe rand:(

Da-mi PM cu id-ul tau si vorbim pt ca sunt cel putin la fel de interesat ca tine sa facem ceva din site-ul ala.

thomas- misto unghi! si masina logic...

plesa- masina e ok, chiar frumoasa dar mai ai de lucart la unghiurile pozelor. Trb sa faci astfel incat sa se poate vadea 2 parinti din masina cel putin;)

kryp- ma bucur ca nu ti-ai iesit din mana cat ai stat pe uscat:))

Tomas_SlrR 17-06-12 17:53

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5069046)
Ma bucur nespus sa vad ca mai intereseaza pe cineva site-ul. AnduRace problema care mie nu imi convine este ca nu merge sa pui poze. Am deschis un theard cu modelele mele WIP si nu pot pune poze. Pot pune linkuri dar acum sa fim sinceri...cine are chef sa deschida fiecare pe rand:(

Da-mi PM cu id-ul tau si vorbim pt ca sunt cel putin la fel de interesat ca tine sa facem ceva din site-ul ala.

thomas- misto unghi! si masina logic...

plesa- masina e ok, chiar frumoasa dar mai ai de lucart la unghiurile pozelor. Trb sa faci astfel incat sa se poate vadea 2 parinti din masina cel putin;)

kryp- ma bucur ca nu ti-ai iesit din mana cat ai stat pe uscat:))

hmmm nu merge sa pui poze nici cu imageshack?

radu_cainamisir 17-06-12 18:02

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5069110)
hmmm nu merge sa pui poze nici cu imageshack?

crede-ma....am incercat ieri cu crazy pana mi-a venit rau in toate felurile si nu a mers. Puneam cu bb code adica [img] . . . [/img] si mi-le arata asa=))) dar stai linistit ca din cate stiu eu astea se pot rezolva usor. Am lucrat si eu cu HTML si nu e greu

KrYpToN 17-06-12 18:41

2 Attachment(s)
///////////////////////

radu_cainamisir 17-06-12 18:45

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5069177)
///////////////////////

kryyyyp! masina ai este superba dar ai omorat-o cu motorul ala:oops: trebuia sa-l mai ridici sa nu se vada asa, sau sa pui altul

KrYpToN 17-06-12 18:46

iesea prin capota daca il ridicam :|

radu_cainamisir 17-06-12 19:01

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5069185)
iesea prin capota daca il ridicam :|

pai cine te-a pus sa folosesti motorul jocului, nu ai atatea motoare facute de altii:-j

cristy_dacia 17-06-12 19:07

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5069201)
pai cine te-a pus sa folosesti motorul jocului, nu ai atatea motoare facute de altii:-j

oho salutari raducule. Ce mai faci ???Bine ai revenit imi pare bine ca te-ai intors pe forum

radu_cainamisir 17-06-12 19:09

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5069209)
oho salutari raducule. Ce mai faci ???Bine ai revenit imi pare bine ca te-ai intors pe forum

THANKS!!! Apropo de asta ... zilele astea le implineste 1an in familia 4Tuning! Deci la multi ani mie:))

cristy_dacia 17-06-12 19:12

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5069210)
THANKS!!! Apropo de asta ... zilele astea le implineste 1an in familia 4Tuning! Deci la multi ani mie:))

ooo la multi ani si cat mai multe moduri

radu_cainamisir 17-06-12 19:24

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 5069214)
ooo la multi ani si cat mai multe moduri

Mersi! Apropo am pus linkuri cu poze la Bora relativ noi pe SLRR Romania. Doar click pe randul acela din semnatura si vedeti!

AnduRace 17-06-12 22:27

Quote:

Originally Posted by radu_cainamisir (Post 5069118)
crede-ma....am incercat ieri cu crazy pana mi-a venit rau in toate felurile si nu a mers. Puneam cu bb code adica [img] . . . [/img] si mi-le arata asa=))) dar stai linistit ca din cate stiu eu astea se pot rezolva usor. Am lucrat si eu cu HTML si nu e greu

Foloseste codul [url=link][img]link[/img][url] (ultimul [url] sa fie inchis) si o sa mearga... dar sa selectezi marimile mai mici care se vizualizeaza, ca pe urma incarci pagina si o sa faci dezastru. :???:

All times are GMT +2. The time now is 22:20.

- Copyright 2026 4Tuning