![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
P.S Treaba cu cuiu o faci la ceva mai "sport"(1310..etc)...nu la dastea de familie:lol::lol::lol::lol: |
Quote:
@eMH hai sa incercam sa ne ajutam daca putem , nu doar sa facem panarama...... :rolleyes2 |
Ne cunoastem, ne permitem. Oricum, inteleg unde bati. No problem :)
BTW, stie cineva de la ce e zgomotul asta infect ?? https://www.youtube.com/watch?v=MBtKKhg3HT4 |
Quote:
P.S Lasa ca stiu eu cum sa il abordez pe "bagabontul" asta de eMH:lol:!!!!Cam cat mar costa montatul(adaptatul).Daca imi recomandati si un service ar fii ideal!! P.S 2 Mihaita intra turbina de avion daia face asa:lol::lol::lol:...Trebuia sa raamani la logan:lol: |
Quote:
P.s : ti-a trebuit belea pe cap,eu de abia am scapat de el si tu ti-ai luat :lol::lol::lol: |
Quote:
|
Cine imi recomanda si mie pe cineva care lucreaza in fibra?(am de reparat o julitura la o bara sa desprins din plastica):D
|
Quote:
E frantuzeasca , duo la doctor ca stie cel mai bine decat un filmulte pe youtube... multe parere si toate din auzite |
Quote:
|
Quote:
Sau o fii turbina ;) |
care dintre turbine ?:))
|
Quote:
|
Pe 6 august, pentru prima dată, ochii vor fi ațintiți spre cer urmărind evoluțiile aeriene ale sportivilor cu experiență de la Aeroclubul României pe câmpul de la Bănești.
Au confirmat prezența la Mitingul de Aviațiune formația Hawks of Romania formată din 4 avioane Extra 300 L și una bucată, Extra 330SC. Liderul formației, George Rotaru, este directorul Aeroclubului României, instructor de zbor cu peste 3000 de ore de zbor, inginer de aviație și pilot de încercare. Alături de el, îi vom admira pe colegii săi, Laszlo Ferencz, aripă dreaptă, comandantul detașamentului zbor cu motor în cadrul instituției menționate. Cu o experiență de zbor de 2000 ore, Laszlo este pilot instructor, pilot de încercare, dar și inginer. Aripa stângă a formației este asigurată de Cristian Iorgov, pilot instructor și inginer cu 2500 ore de zbor. Ultimul, dar nu cel din urmă este Attila Goger, un pilot desărvârșit, instructor cu o experiență de 2000 de ore de zbor. Attila este coada formației Hawks of Romania. Mai multe detalii pe aviatiunea.ro |
Am vazut zilele trecute un afis ratacit pe o usa interioara in Baneasa...o sa vin si eu :twisted:
|
pentru etapa de la tulcea de pe 20-21 august are cineva un loc disponibil si pt mine?
|
Quote:
|
La ce ora incepe?
|
Quote:
|
Merci,sper sa ajung :D
|
TNG-ule sa stapanesti sanatos badboy-ul si la mai multe modificari ;)
|
Multumesc :-) bani si timp sa fie..... ca idei sunt destule
|
care te incurci de 2 gume pe 14?.....poate sa aiba si 2 mm profil...
|
nu mai pot atasa poze din calculator, si nici nu imi mai deschide paginile...
am facut praf calculatorul?......:))...il arunc pe geam?....:)) |
Quote:
|
Ce interlopi? ce smecheri?
http://ro.wikipedia.org/wiki/Mona_de_Freitas |
Quote:
on....nu stie nimeni ce se intampla de nu mai pot atasa poze?.... |
|
eu zic ca a avut ceva viteza atunci cand a ocolit "relantisoarele" ,altfel nu scapa masina de sub control :???:
|
Nu stiu daca a fost vorba neaparat de viteza cat a fost vorba si de lipsa de experineta si masina care nu era prea stabila....a derapat umpic si s-a pierdut si nu a mai putut sa o tina pe drum.
|
http://www.promotor. ro/masini-noi/news/top-10-care-sunt-tarile-cu-cea-mai-ieftina-benzina-la-pompa-8668372
v-ati facut bagaju?mergem in venezuela :D |
Foarte tare articolul, ce noroc au cate unii :))
Aia cu subventia de 120 de litri lunar e tare rau de tot. Daca erau tigani pe acolo nu mai faceau copii pentru alocatie, ii faceau pentru benzina :) Fara legatura cu ce am scris mai sus : Cunoaste vreunul dintre voi pe un baiat / barbat care lucreaza la Asesoft, la echipa de baschet, cu un Golf GTI / R32 foarte modificat? O cunostinta de a mea tot ma innebuneste ca il stie el pe X, ca l-a plimbat cu masina, ca Golful ala are ~500 de cai, ca a mers cu el cu 300 si mai mergea, dar nu a mai dat, chestii d-astea. Ca tot a venit vorba, in caz ca va intrebati, cunostinta mea mi-a zis ca a bagat ~100.000 E in masina aia. Stie cineva ceva de el? Ca mie mi se pare cam SF... |
Quote:
|
Quote:
Iti dai seama ca toata lumea intuieste ca baiatul ala minte mult si tuturor ne vine sa radem cand il vedem, dar nu putem sa radem chiar asa in timp ce ne povesteste. Il lasam sa termine si dupa aia zicem "wow, ce misto, sa-mi bag ****!!" |
cu ce sa curat si eu niste urme de lipitura de pe haion? scria motorizarea si modelul, am dezlipit literele si cifrele si a ramas urat acolo :D
sa dau cu polish? :???: |
Incearca intai cu alcool izopropilic,eu am avut niste urme urate de rasina de brad si le-a curatat foarte bine iar vopseaua si lacul au ramas in continuare pe masina,fata de un diluant sau benzina care le-ar fi atacat :rolleyes2
|
BTW, cand am cumparat masina avea in geam hartiile cu anuntul si acum au ramas urme de scotch acolo. Tot ma chinui sa le dau jos de cand am luat-o, dar nu imi dau seama cu ce. Am incercat sa le razui, dar mai tare s-au intins.
|
Acelasi alcool izopropilic :P tamponezi putin peste pete cu o carpa umezita cu alcool si apoi freci :twisted:
|
si de unde sa iau 50-100ml de alcool izopropilic :???: ca nu cred ca imi trb mai mult.......
|
In spate la cinema patria la magazinul de componente(valmari) sau la densitron ;)
|
merci frumos! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning